bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,366.85 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.69 0.54%
bnb
BNB (BNB) $ 609.49 3.75%
solana
Solana (SOL) $ 186.23 0.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617415 0.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.644918 0.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215583 8.90%

Bloomberg’den Mike McGlone: Bitcoin Fiyat Artışı Gösterebilir

mike mcglone bitcoinin fiyat artisi gosterebilecegine inaniyor 2

Bloomberg’in baş analisti Mike McGlone, Bitcoin topluluğu için tekrar iyi haberler vermek için Twitter hesabından açıklamada bulundu. Bloomberg’in Bitcoin yanlısı stratejisti, 2021’in son çeyreğinde lider kripto biriminin fiyatının önemli ölçüde artabileceğini düşünüyor. Mike McGlone, daha önce de Bitcoin için 100.000 dolar tahminin de bulunmuştu.

McGlone, ABD borcunun artması nedeniyle ve piyasalar kripto arzını tanımlayan kodlamaya güvendikçe, Bitcoin’in bu yılın dördüncü çeyreğinde fiyat artışıyla gösterebileceğini düşünüyor. Ayrıca bu durumun benzersiz bir aşamaya girebileceğini söylüyor.

McGlone’un bir diğer yorumu ise Bitcoin’e yatırım yapmaktan kaçınanlarla ilgili oldu. Ünlü stratejist, Bitcoin’e yatırım yapmaktan kaçınan varlık yöneticilerine, işlerin onların aleyhine dönebileceğini söyledi.

mike mcglone bitcoinin fiyat artisi gosterebilecegine inaniyor

Mike McGlone Bitcoin’in Fiyat Artışı Yapacağını İddia Etti

Eylül ayında McGlone yaptığı bir tahmin ile Bitcoin’in azalan arzı ve yaygın olarak benimsenmesi sebebiyle, Bitcoin’in bu yıl önemli bir fiyat artışı yapacağını iddia etti.

McGlone ayrıca, Çin hükümeti ve Merkez Bankası (PBOC) tarafından uygulanan son kripto para yasağının ABD için faydalı olabileceğini düşünüyor. Özellikle, Çin’in kripto karşıtı politikasının devam etmesi, ABD’yi kripto para birimlerini benimsemeye itebileceğine ve onlara dostane bir düzenleme sağlayacağına inanıyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala