bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,586.30 3.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.36 1.98%
bnb
BNB (BNB) $ 598.73 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 151.75 3.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528276 3.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47503 6.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152629 5.52%

Bloktopia, Bloklok Ürününü Yarın Tanıtacağını Açıkladı

bloktopia-bloklok-urununu-yarin-tanitacagini-acikladi

Kendini en kapsamlı Metaverse projelerinden biri olarak tanımlayan Bloktopia, Twitter üzerinden takipçilerine yeni projesini duyurdu. Paylaşan tweet’e göre Bloktopia, yarın yeni NFT ürünü BLOKLOK’u tanıtacak. Yeni ürün hakkında neredeyse hiçbir bilgi vermeyen paylaşımın, NFT ve Galaxy Sidus etkileri içermesi, yeni projenin Sidus projesi üzerindeki yeni bir NFT koleksiyonu olabileceğini düşündürdü.

Bloktopia Bloklok ile Metaverse Alanını Genişletiyor

Bloktopia, esasında Metaverse tabanlı bir Blockhain oyun projesi. Bitcoin’in 21 milyonluk arızından ilham alarak 21 seviyesi bulunan bir binayı NFT olarak metaverse evrenine taşıyan Bloktopia, BLOK, Reblok ve Adblok gibi alt projelere sahip.

Bloktopia yakın bir zamanda topluluğuna BLOKPAD platformunu duyurmuştu. BLOKPAD üzerindeki ilk proje ise Sidus Heroes oldu ve proje için Aralık 2021 tarihi gösterildi.

bloktopia bloklok urununu yarin tanitacagini acikladi
Sidus Heroes Oyun İçi Görüntü

Uzay temalı bir Blockchain oyunu olan Sidus Heroes, farklı alanlar oluşan üç ekip ve çok sayıda destekçi ile, Blockchain felsefesine dayalı bir RPG oyunu başlatmak için bir araya geldiğini söylüyor.

Son olarak projenin kendisini ilk WEBGL, AAA düzeyinde, Play-to-Earn, NFT RPG oyunu olarak tanıttığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala