bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,693.33 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.58 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 613.80 1.15%
solana
Solana (SOL) $ 146.52 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52854 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475156 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.23%

BlockTower Capital, Üst Düzey Yöneticilerini İşten Çıkarıyor

blocktower capital ust duzey yoneticilerini isten cikariyor

Kripto şirketleri 2022 yılındaki düşüşle birlikte maliyetlerini düşürmek ve operasyonlarını daha da sağlamlaştırmak amacıyla şirket içinde yeniden yapılanmaya gitti. Kripto alanındaki önde gelen yatırım şirketlerinden birisi olan BlockTower Capital, bu doğrultuda üst düzey yöneticileriyle yollarını ayırmaya başladı.

BlockTower Bazı Yöneticileriyle Yollarını Ayırdı

Önde gelen kripto yatırım firması BlockTower Capital, deneyimci yöneticileriyle yollarını ayırmaya başladı. Konu hakkında bilgisi olan kişiler tarafından aktarılan bilgilere göre BlockTower Capital’in genel ortaklarından birisi olan Michael Bucella kısa bir süre önce şirketten ayrıldı. Miami merkezli şirketin yatırım direktörü ve Asya – Pasifik başkanı Steve Lee’nin LinkedIn profiline göre de Lee, şirketten Eylül 2022’de ayrıldı.

blocktower capital ust duzey yoneticilerini isten cikariyor 2

Michael Bucella ve Steve Lee, sırasıyla 2017 ve 2018 yılında önde gelen yatırım bankası Goldman Sachs’tan ayrılarak BlockTower Capital’e katıldı. Yaşanan bu ayrılıkların ardından BlockTower Capital cephesinden bir açıklama gelmedi.

Söz konusu ayrılıkların, kripto sektöründeki rakip yatırım ekiplerinin geçtiğimiz yılın sonlarında Sam Bankman-Fried’in kurucu ortaklarından birisi olduğu kripto para borsası FTX’in ani iflası ardından geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala