bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,693.33 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.58 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 613.80 1.15%
solana
Solana (SOL) $ 146.52 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52854 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475156 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.23%

BlockFi, Platform Duraklamasının Süreceğini Açıkladı

blockfi platform duraklamasinin surecegini acikladi

Sorunlu kripto borç verme platformu BlockFi’den FTX çöküşü sonrasında yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Kripto kredi şirketi BlockFi, platformda yaşanan duraklamanın devam edeceğini belirtti.

BlockFi’den Duraklama Açıklaması

İflas eden kripto kredi firması BlockFi, FTX’in geçen hafta yaptığı iflas koruma başvurusu sonrasında yeni bir açıklama yaptı. Şirket açıklamasında BlockFi’nin, platform faaliyetlerinin büyük bir kısmının belirsiz bir süreliğine duraklatılmasının devam edeceğini belirtti.

blockfi platform duraklamasinin surecegini acikladi 2

BlockFi’nin son blog gönderisinde şu ifadeler kullanıldı:

BlockFi’nin varlıklarının büyük bir kısmını FTX’te sakladığına dair söylentiler yanlıştır. Bununla birlikte BlockFi, FTX’in içinde bulunduğu durumdan önemli ölçüde etkilendi.

BlockFi, FTX’in iflas başvurusu sonrasında para çekme işlemlerini yeniden durdurduğunu açıkladı. Kısa bir süre önce Binance, FTX’i satın almak için görüşmeler gerçekleştirirken BlockFi’nin ürünlerinin tamamen işlevsel olduğunu dile getirmişti. BlockFi gönderisinde ayrıca müşterilerinden BlockFi Wallet ya da faiz hesaplarına herhangi bir para yatırmamasını da istedi. Şirket açıklamasında şunları söyledi:

Bize uygun olabilecek birkaç senaryo bulunuyor ve şu anda ileriye dönük en iyi yolu belirlemek için çalışmalar yürütüyoruz. BlockFi olarak tüm seçenekleri değerlendiriyoruz ve BlockFi’nin sonraki adımları için faydalı olabilecek uzman dış danışmanları işe aldık.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala