bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,693.33 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.58 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 613.80 1.15%
solana
Solana (SOL) $ 146.52 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52854 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475156 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.23%

BlockFi, Para Çekme İşlemlerini Durdurdu! Müşterileri Tepki Gösterdi

blockfi para cekme islemlerini durdurdu musterileri tepki gosterdidfg

Kısa süre önce iflas eden kripto borç verme platformu BlockFi cephesinden kötü haber geldi. Şirket, FTX çöküşü sonrasında para çekme işlemlerini askıya aldığını duyurdu. Bunun üzerine, platform kullanıcılarından tepki geldi. Kripto kredi şirketi BlockFi, kullanıcıları para çekme işlemlerini duraklatacağını duyurarak şaşırttı. Şimdi kullanıcılar, kafaları karışmış ve pek fazla cevap alamadan bekliyor.

BlockFi’ın Müşterileri Para Çekme İşlemlerinin Durdurulmasına Tepkili

BlockFi, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, para çekme işlemlerinin askıya alındığını belirtti. BlockFi açıklamasında, FTX’in durumu konusunda netlik olmaması sebebiyle her zamanki gibi işlemlerine devam edemeyeceğini dile getirdi. Yaşanan gelişme, BlockFi’ın tüm ürünlerinin normal şekilde çalıştığını açıklaması ve firma genelindeki çalışanların FTX ile ilgili müşteri endişelerini yatıştırmasından yalnızca bir gün sonra geldi.

blockfi para cekme islemlerini durdurdu musterileri tepki gosterdifgg

Firma, müşterilere hafta başlarında yaptığı açıklamada “BlockFi 11/11’de tamamen çalışır durumda kalacak ve para çekme dahil tüm kripto işlemleri normal şekilde devam edecek” demişti.

Bunun yanında BlockFi, platforma daha fazla müşteri fonu talep etmeye devam etti. Ayrıca para çekme işlemlerini durdurduğu gün gönderilen başka bir e-postada firma, sabit şartlar için sunduğu “en yüksek oranlar” ile müşterilerini geri kazanmaya çalıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala