bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,851.72 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,541.57 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 604.99 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 184.56 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613474 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639835 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212894 6.55%

BlockFi, Madencilik Ekipmanlarını Satmak için Mahkemeden Onay Aldı

blockfi 3

Kısa süre önce iflas bayrağını çeken FTX’in kripto para dünyasında açtığı kuyu birçok şirketi beraberinde iflasa sürüklüyor. Bu durumdan etkilenen bir isim de BlockFi olmuştu. BlockFi ile ilgili yeni gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Çıkan son haberlere göre; kripto kredi kuruluşu BlockFi, alacaklılarına geri ödeme yapmak için devam eden çabaların bir parçası olarak kripto madenciliği ekipmanını satması için mahkeme onayı aldı.

BlockFi, Kripto Madencilik Varlıklarını Satmak için Mahkeme Onayı Aldı

Amerika Birleşik Devletleri New Jersey Bölgesi İflas Mahkemesi’nde açılan bir mahkeme belgesinde, BlockFi’nin varlıklarını satması için verilen onayın adil, makul ve şartlar altında uygun olduğu belirtildi.

blockfi sec

Mahkeme , varlıkların satışının şirketin geri kazanımını ve gerçekleşebilir değerini en üst düzeye çıkarmak için tasarlandığını kabul etti. Mahkemenin BlockFi’ye yeşil ışık yakmasıyla birlikte, kripto borç verenin kripto madenciliği varlıkları için artık daha fazla teklif verilmesi bekleniyor.

Hatırlatmak gerekirse BlockFi, geçen yıl kredileri satma sürecini başlatmıştı. Aynı zamanda bazıları kripto piyasası koşulları göz önüne alındığında zaten temerrüde düştü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala