bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,443.27 3.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,155.05 2.55%
bnb
BNB (BNB) $ 608.45 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 146.58 6.40%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527931 3.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475488 5.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151235 7.52%

BlockFi, Iowa’da Para Hizmetleri Lisansı Aldı

blockfi iowada para hizmetleri l

Kısa süre önce Iowa’nın Sigorta Bölümü, Şubat 2022’de açıklanan ABD genelinde menkul kıymetler düzenleyicileri ile daha geniş bir anlaşmanın parçası olarak BlockFi’ye 943.396.22 dolar para cezası vermişti. Son çıkan haberlere göre; Iowa’da 1 milyon dolarlık bir ceza ödemek zorunda kaldıktan sadece birkaç hafta sonra BlockFi, eyalette bir para hizmeti lisansı aldı.

BlockFi, Para Hizmetleri Lisansı Aldığını Duyurdu

Önde gelen kripto para ödünç verme platformu BlockFi, Iowa eyaletinde bir para hizmetleri lisansı alarak şirketin yerel müşterilere sabit para ticareti ve anında ACH transferleri sunmasına izin verdi.

BlockFi konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

lowa’da Para Hizmetleri Lisansımızı aldığımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Iowa sakinleri artık platformumuzda sabit para ticareti yapabilir ve ACH aracılığıyla anında para transfer edebilir.

Yeni lisans, Iowa’nın sigorta kolunun kripto borç verene faaliyeti durdurmasını ve yetki alanının menkul kıymetler yasasını ihlal ettiği için 943.000 dolar ödemesini emretmesinden sadece iki hafta sonra verildi. Rapora göre BlockFi, Iowa sakinlerine ilgili makamlara kaydolmadan menkul kıymet ticareti yapmaları için bir platform sundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala