bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,542.90 0.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.86 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 618.44 5.38%
solana
Solana (SOL) $ 186.86 1.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630484 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.661262 1.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217711 0.63%

BlockFi, Çalışanlarının Yüzde 20’sini İşten Çıkartacak

blockfi calisanlarinin yuzde 20sini isten cikartacak

Kripto para borç verme şirketi olan BlockFi, mevcut piyasa koşullarına dair açıklama yaptı. BlockFi yaşanan son olayların ardından çalışanlarının yüzde 20’sini işten çıkartacağını belirtti.

BlockFi Piyasa Koşulları Nedeniyle Küçülmeye Gidiyor

BlockFi’nin kurucu ortaklarından olan Zac Prince ve Flori Marquez tarafından yapılan açıklamaya göre şirket küçülmeye gidiyor. Piyasa koşullarının şirketin işlemleri üzerinde olumsuz etki oluşturduğunu belirten kurucu ortaklar, yaşananların şirketin büyüme oranını etkilediği için çalışan sayısını yaklaşık yüzde 20 azaltacağını açıkladı.

blockfi calisanlarinin yuzde 20sini isten cikartacak 2

Daha önce kripto para piyasalarında yaşanan düşüş nedeniyle pek çok şirket çalışanlarını işten çıkartmaya başlayacağını açıklamıştı. Son olarak kripto para borsası Crypto.com, 260 işçisini çıkartacağını belirtmişti. BlockFi kurucu ortakları yaptıkları açıklamada, “Geçmişte BlockFi’de birkaç zor gün geçirdik, ancak bugün muhtemelen en zor günü yaşıyoruz.” ifadesini kullandı.

Yaşanan bu işten çıkartmaya rağmen BlockFi’nin kurucu ortakları, şirketin uzun süre piyasada kalacağını belirtti. Kurucu ortaklar açıklamasında “Geri kalan 600’ün üzerinde meslektaşımız ve bizi dünya genelinde destekleyen müşterilerimiz, ortaklarımız ve paydaşlarımız için BlockFi’nin uzun süre varlığını sürdürme sözümüzde kararlıyız.” sözlerine yer verdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala