bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.65 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 609.94 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.37 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620047 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647295 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214458 8.48%

BlockFi, Bitcoin Spot ETF’si için SEC’e Başvurdu

blockfi bitcoin spot etfsi icin sece basvurdu 2

Kripto varlık yönetim platformu BlockFi, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) bir Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonu (ETF) için başvuruda bulundu. Başvuru varlık yönetim şirketi Neuberger Berman’ın ortaklığı üzerine yapıldı.

Özellikle BlockFi NB Bitcoin ETF’si, Bitcoin’in spot değerini yansıtan hisseler sunmayı hedefliyor.

Ek olarak BlockFi ve NB tarafından sunulan hisseler, New York Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görecek ve önde gelen kripto para birimine doğrudan erişim sağlayacak.

blockfi bitcoin spot etfsi icin sece basvurdu

BlockFi ve Neuberger Berman, Bitcoin Spot ETF’si için Ortak Oldu

BlockFi, sadece CME işlem vadeli işlem sözleşmelerine yatırım yapacak bir Bitcoin vadeli ETF sunmak için geçen ay bir başvuru yapmıştı. Başvuru, ProShares’in, ABD yatırımcıları için Bitcoin bağlantılı bir ETF başlatan ilk ETF onayı alması ardından geldi.

BlockFi’nin ETF başvurusuna yönelik bazı detaylara ise SEC’in raporunda yer verildi.

SEC’in raporuna göre, hisseleri satın almaya veya satmaya karar veren hissedarlar, alım satım emirlerini aracıları aracılığıyla verecek ve alışılmış aracılık komisyonları ve ücretlerine tabi olabilecek.

BlockFi, kullanıcılara kripto varlıklarından faiz kazanma, kriptolarını teminat olarak kullanarak USD cinsinden kredi alma ve farklı kripto para birimleri ticareti yapma şansı sunan bir kripto varlık yönetimi platformudur.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala