bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,510.02 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,107.37 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 556.64 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 138.50 2.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49855 1.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456793 1.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160054 5.00%

BlockFi Avukatları Yöneticiler Hakkında Açıklama Yaptı

blockfi avukatlari yoneticiler hakkinda aciklama yapti

Kripto şirketleri, yaşanan zor durumlar sebebiyle iflas koruma başvurularında bulunmaya başladı. İflas eden kripto borç verme platformu BlockFi avukatları şirket yöneticileri hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Avukatlardan Mahkemeye BlockFi Açıklaması

Başarısız kripto kredi verme platformu BlocFi’nin yöneticileri, Ekim 2022 tarihinden bu yana platformda dondurulmuş olan kendilerine ait kripto para birimlerinden hiçbirini çekmedi.

BlockFi’den gelen bu açıklamada, şirketin avukatları tarafından yapıldı. Bu açıklama, şirketin avukatları tarafından yine iflas eden kripto borç veren Celsius ile BlockFi’nin kıyaslanması esnasında yapıyor.

blockfi avukatlari yoneticiler hakkinda aciklama yapti 2

Konu hakkında açıklama yapan Kirkland & Ellis’in ortağı ve BlockFi’nin temsilcisi olan Joshua Sussberg şu ifadeleri kullandı:

Bu davadaki en önemli çıkarım, içeridekilerin bu iflas davasının arifesinde ya da iflas davasından sonra herhangi bir aşamada platformdan para çeken bir yöneticinin bulunmaması.

Şirketi temsil eden avukat Sussberg, BlockFi’nin varlıklarını ve yükümlülüklerini 11 Ocak tarihinde bir mali işler beyanıyla sunmayı düşündüğünü açıkladı. Sussberg’in bu açıklaması kısa bir süre içerisinde BlockFi’nin resmi Twitter hesabı tarafından da onaylandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala