bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,510.02 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,107.37 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 556.64 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 138.50 2.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49855 1.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456793 1.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160054 5.00%

Blockchain Tabanlı StoryCo, Yatırım Aldı

blockchain tabanli storyco yatirim aldi

Blockchain tabanlı şirketler yeni yatırımlar almaya devam ediyor. İşbirliğine dayalı bir Blockchain tabanlı hikâye anlatımı platformu StoryCo, çıktığı yatırım turunu başarılı bir şekilde tamamladığını açıkladı.

StoryCo 6 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Blockchain tabanlı StoryCo, platformu başlatmak için yatırım turuna çıktı. Şirketin tohum turu Collab+Currency ve Patron tarafından yönetildi. Şirket tarafından yapılan açıklamada diğer yatırımcılar arasında GMoney, Packy McCormick, Sfermion, Flamingo DAO ve Blockchange Ventures yer aldı.

blockchain tabanli storyco yatirim aldi 2

StoryCo’nun platformu, içerik oluşturucuların medya içeriğini ortaklaşa geliştirmek adına hayranlarla birlikte çalışma imkânı sunuyor. İlk hikâye evreni, hikâye mimarı Kyle Killen ve sanatçılar Sandy ve Shelby tarafından yönetilecek olan The Disco Ball olarak açıklandı.

The Disco Ball, Kaptan AAlma Cooke ve bir astronot ekibinin StoryCo topluluğunun yardımıyla çoklu evreni kurtarmaya çalıştıklarını anlatan uzay temalı bir hikâye olarak karşımıza çıkıyor. Topluluk, hikâye platformda ortaya çıktıkça eserleri keşfederek ve görevleri çözerek katılım sağlayacak.

StoryCo, etkileşimli medya içeriği için Blockchain teknolojisine dokunmaya yönelik en son girişim olarak karşımıza çıkıyor. Diğerleri, en çok satan yazar Neil Strauss ile oluşturulan Bored & Dangerous isimli topluluk tarafından oluşturulmuş bir romanı içeriyor. Son olarak daha önce Paramount Plus TV dizisi olan Halo’da showrunner olarak görev alan Killen konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

StoryCo, daha önce var olmayan yaratıcı ifade özgürlüğüne izin vererek, tamamen yeni bir hikâye anlatımının kapılarını araladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala