bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,472.88 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.05 1.79%
bnb
BNB (BNB) $ 588.44 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 2.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62243 1.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64864 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216624 9.90%

Blockchain Şirketi Skynet Labs, Fon Bulamadığı için Kapatılacak

blockchain sirketi skynet labs fon bulamadigi icin kapatilacakad

Blockchain şirketi Skynet Labs, şirket daha fazla fon toplayamadığı için kapanıyor. 2014’ten bu yana yedi yatırım turunda 9.6 milyon dolar toplayan şirketten yapılan açıklamada, bir sonraki yatırım turunun tamamlanamadığı ve kapatma kararı alındığı belirtildi.

Blockchain Şirketi Skynet Labs Kapanma Kararı Aldı

Eskiden Nebulous olarak bilinen Boston merkezli Skynet Labs fon bulamadığı gerekçesiyle kapatılacağını açıkladı.

limited sirket nasil kurulur 1140x760 1

Şirketin CEO’su David Vorick, şirket ile bağlantılı olan uygulama barındırma platformu Skynet’in aktif olmaya devam edeceğini açıkladı. David Vorick konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Skynet bir platform olarak çalışmayı sürdürecek. Tüm kullanıcı dosyaları çevrimiçi kalacak ve altyapının önemli bölümleri aktif olarak gelişmeye devam edecek.

26 Temmuz’da Vorick, bir blog yazısında Skynet için yol haritasını ortaya koydu ve ekibin Web2’ye benzer şekilde ademi merkeziyetçiliğe ve Web3 kullanıcı deneyimine odaklandığını söyledi.

Ayrıca konu ile ilgili detay vermek gerekirse Skynet, Şubat 2020’de Amazon Web Services gibi merkezi çözümlere daha düşük depolama maliyetleriyle bir alternatif olarak ortaya çıkmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala