bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,253.75 0.27%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,176.77 1.19%
bnb
BNB (BNB) $ 605.09 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 154.94 2.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548417 1.75%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.509513 0.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157545 2.60%

Blockchain Şirketi DIG, Vietnam’a Genişliyor

blockchain sirketi dig vietnama genisliyor

Kripto para ekosisteminin genişlemesiyle birlikte birçok Blockchain şirketi, faaliyetlerini genişletmeye başladı. Dubai’nin Merkeziyetsiz Yatırım Grubu DIG, hizmetlerini Vietnam’a genişlettiğini duyurdu.

Blockchain Şirketi DIG, Faaliyetlerini Vietnam’a Genişletiyor

Gulf News‘e göre, Dubai’nin Merkeziyetsiz Yatırım Grubu DIG, Vietnam’da birinci sınıf bir oyun stüdyosu kurduğunu duyurdu. Wild Thunder Studio ismiyle Vietnam’da faaliyetlerine başlayan şirket, yenilikçi Blockchain teknolojisini kullanarak vizyonunu geliştirmeyi amaçlıyor.

blockchain sirketi dig vietnama genisliyor

DIG Kurucusu ve Global Yönetici Ortağı Haydn Snape konuyla ilgili şunları söyledi:

Wild Thunder’ın kurucu ortağı Dustin ile ilk tanıştığımda, birinci sınıf bir A kalitesinde oyun stüdyosu kurma vizyonundan ilham aldım. Bu vizyonuna yatırım yapmayı ve ortak şirket kurmak için iş ortağı olmayı seçtim.

Snape, Wild Thunder’ın, dünyanın önde gelen Blockchain oyun geliştirme stüdyolarından biri haline geldiğini belirtti.

DIG ve Miami merkezli GameFi yan kuruluşu XYZZY ile birlikte çalışan Wild Thunder, DIG’nin ve XYZZY’nin GameFi projelerini hayata geçirecek, markaların Blockchain etkin oyunlar ve NFT’lerle metaverse’e girmesine yardımcı olacak ve olağanüstü tasarım aracılığıyla Web3’te yeni benzersiz varlıklara ve deneyimlere izin verecek.

Ayrıca hatırlatacak olursak OKX, Blockchain alanında çalışanların sayısının yaklaşık yüzde 80 oranında arttığını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala