bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,578.77 1.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,034.12 0.97%
bnb
BNB (BNB) $ 543.58 1.07%
solana
Solana (SOL) $ 137.26 2.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.494456 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450932 0.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148359 0.31%

Blockchain Projesi Elrond Metaverse’e Odaklanacak

Blockchain Projesi Elrond Metaversee Odaklanacak

Metaverse son dönemlerde şirketlerin dikkatini oldukça yüksek oranda çekmiş durumda. Bir taraftan şirketler ticari marka başvurularını yaparken, diğer yandan yatırımcılar yatırımlarını artırıyor. Son olarak Blockchain projesi Elrond da metaverse odağını yansıtmak için adını MultiversX olarak değiştirdi.

Blockchain Projesi Elrond Metaverse'e Odaklanacak

Elrond Yeni Markalaşma ile Metaverse’e Odaklanacak

Şirketler oldukça büyük bir değişimden geçiyor. Sistemlerine Blockchain teknolojisi entegre edenler, yeni şirketleri satın alanlar ve çok daha fazlası… Bununla birlikte Blockchain projeleri de kendilerini metaverse’e optimize etmeye çalışıyorlar. Metaverse, internetin teorik olarak iş, oyun, sosyalleşme ve etkinlikler için kullanılabilecek sürükleyici bir sanal ortam haline geldiği kavramsal bir dünya olarak günden güne bilinirliğini artırıyor. İlk olarak Neal Stephenson’ın 1992 tarihli “Snow Crash” romanında kullanılan ‘metaverse’ terimi, günümüzde şirketlerin ismine ilham oluyor.

Marka değişikliği yapan Elrond ise geçen yıl metaverse ile ilgili hedeflerini yansıtmak için Meta olarak yeniden adlandırılan sosyal medya devi Facebook’un stratejisini takip ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala