bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,323.23 3.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.01 2.52%
bnb
BNB (BNB) $ 608.04 0.07%
solana
Solana (SOL) $ 147.81 4.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527981 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475559 5.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151707 5.46%

Blockchain Projelerine Yapılan Yatırımlar Hızla Artıyor

blockchain projelerine yapilan yatirimlar hizla artiyor

Kripto paralar popülerliğini artırdıkça kripto ve Blockchain şirketlerine yapılan yatırımlar da artıyor. Son olarak Neon Labs, 40 milyon dolar bağış topladı. Yatırımcılar arasında Three Arrows Capital, Solana Capital, Rockaway Blockchain Fund, Ethereal Ventures, IDEO CoLab Ventures gibi şirketler yer alıyor.

Bu bağış ile birlikte Neon, AAVE gibi Ethereum dApp’lerini Solana ağına taşımayı planlıyor.

Neon Labs, Toplanan Bağışlar Hakkında Konuştu

Neon Labs yatırım hakkında yaptığı açıklamada, token satışından elde edilen gelirin Neon Labs ekibinin araştırma, geliştirme, pazarlama ve iş geliştirme için kullanılacağı belirtti. Toplanan bu sermaye ayrıca şirketin ekosistemi içinde geliştirme ve yenilik için teşvik programları oluşturmak için kullanılacak.

Neon Labs direktörü Marina Guryeva konuyla alakalı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Turumuzun başarıyla tamamlanması, topluluğun zincirler arası çözümümüze inandığının kanıtı niteliğindedir.”

Bu yatırım, şirketin Solana ana ağında Neon Ethereum Sanal Makinesi (EVM) 1.0 akıllı sözleşmesini başlatmaya hazırlandığı dönemde gerçekleşti. Şirket, ana ağ lansmanından Ethereum geliştiricilerinin Rust programlama dilini bilmeye gerek kalmadan Solana’nın blok zincirini oluşturmasına izin vereceğini açıkladı.

blockchain projelerine yapilan yatirimlar hizla artiyor2

WOO Network 30 Milyon Dolar ile Yatırım Turunu Kapattı

WOO Blockchain ağı da bir diğer yatırım turu toplayan projeler arasındaydı. Tura, yüzde 200’den fazla talep geldi ve proje, Three Arrows Capital, PSP Soteria Ventures, Gate Ventures, QCP Capital ve Crypto.com Capital tarafından desteklendi. AVATAR (Avalanche Asia Star Fund), AscendEX, AntAlpha, MEXC Global, LBank, Fenbushi Capital, BitMart, 3Commas Capital, TokenInsight Research ve ViaBTC Capital’den yatırımcılar da tura katıldı.

Woo Ekosistem Başkanı Ran Yi yatırım turu için şunları kaydetti:

“Bu yatırım, bölgesel ofisler, yetenek kazanımı, pazarlama, yasal lisanslama ve sosyal ticaret, vadeli işlemler ve DeFi hizmetlerinde yeni yenilikçi ürünlerin geliştirilmesi yoluyla küresel genişleme çabalarımızı desteklemeyi amaçlıyor.”

Nexo, SEC’e Kayıtlı Texture Capital Hissesini Satın Aldı

Nexo, Salı günü yaptığı bir duyuruda, Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) üyesi ve SEC’e kayıtlı broker-bayi Texture Capital’in ana şirketi olan Texture Capital Holdings Corp.’un hissesini satın aldığını açıkladı.

2018 yılında kurulduğundan bu yana Nexo, 200’den fazla yargı bölgesinde 2.5 milyon kullanıcı için 50 milyar doların üzerinde işlem gerçekleştirdi. Nexo, Texture Capital’in tohum finansmanı turu için stratejik yatırım yaptı.

İki yaşındaki Texture Capital, özel sermaye likiditesi için şu yorumu yaptı:

“Hizmet sağlamanın yanı sıra, akredite ve kurumsal yatırımcılar için düzenlenmiş, blok zinciri etkin bir pazar yeri sağlar. Şirket, Dijital Varlık Menkul Kıymetlerinin ihracı ve ticareti için lisanslı bir komisyoncu-satıcıdır ve tüm ABD eyaletlerinde ve bir avuç bölgede kayıtlıdır.”

Nexo, Texture Capital ile ortaklığın Nexo’nun kurumsal tekliflerini ABD merkezli yatırımcılara genişletmesine olanak sağlayacağını ve muhtemelen Nexo’nun ABD pazarında genişlemesine yardımcı olmak için komisyoncu lisansını teşvik edeceğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala