bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,528.29 5.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,084.06 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 554.99 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 143.55 10.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.495614 0.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455892 3.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1522 6.33%

Blockchain Oyunu Synergy Land, Polygon’a Geçiyor

blockchain oyunu synergy land polygona geciyor

Şu anda geliştirme aşamasında olan bir web3 aksiyon rol yapma oyunu Synergy Land, Solana Blockchain ağından taşınacağını açıkladı. Synergy Land taşınacakları yeni Blockchain ağını da açıkladı.

Synergy Land Yeni Blockchain Ağına Taşınıyor

Blockchain platformu olarak Solana, öncelikle ölçeklenebilirlik ve maliyet düşürmeyi hedeflerken, Polygon Blockchain ağında ise, Ethereum ekosistemi ile sorunsuz etkileşim sunuluyor. Bu noktada geliştirme süresince olan web3 aksiyon rol yapma oyunu olan Synergy Land, Solana Blockchain ağından Polygon Blockchain ağına taşınacağını belirtti.

blockchain oyunu synergy land polygona geciyor 2

Synergy Land şimdilik bilinmeyen ve küçük bir proje olsa da, oyunun Polygon Blockchain ağına taşınması, son zamanlarda yeni bir Blockchain ağına geçmeye karar veren büyüyen oyun ve NFT projeleri arasına katılmasını sağlıyor. Özellikle son zamanlarda Polygon Blockchain ağı, Starbucks, Reddit ve eski ABD Başkanı Donald Trump’ın NFT koleksiyonu tarafından da tercih edilmişti. Bu noktada şirketlerin ve kişilerin Polygon

Blockchain ağını tercih etmesindeki en önemli sebeplerden birisi de Polygon’un daha hızlı ve daha ucuz işlemlere izin veren bir Ethereum yan Blockchain ağı olması yatıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala