bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,000.15 4.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.42 3.53%
bnb
BNB (BNB) $ 608.24 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 146.21 7.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523228 4.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472443 6.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150214 6.90%

Blockchain Ödeme Şirketi Roxe, Halka Açılacak

blockchainis1

Blockchain tabanlı ödeme firması Roxe Holding bugün yaptığı açıklamada, boş çek şirketi Goldenstone Acquisition ile 3,6 milyar dolarlık tahmini bir birleşik girişim anlaşmasında birleşme anlaşması imzaladı.

Roxe, 3,6 Milyar Dolarlık SPAC Anlaşmasıyla Halka Açılacak

Goldenstone Acquisition Ltd GDST.O bugün yaptığı açıklamada, Blockchain tabanlı ödeme şirketi Roxe Holding Inc ile yaklaşık 3,6 milyar dolarlık birleşik işletme değeri için halka arz etmek için bir anlaşma yaptı.

Söz konusu anlaşma, kripto para birimlerinin değer kaybetmesi ve bu tür özel amaçlı satın alma şirketlerine (SPAC) olan ilgilerini büyük ölçüde kaybetmesiyle elverişsiz bir piyasa ortamını destekliyor.

blockchain odeme sirketi roxe halka acilacakd

Goldenstone yaptığı açıklamada, Roxe hissedarlarının yüzde 100’ünü birleşik şirkete aktaracağını ve belirli hisse senedi fiyat hedeflerine ulaşılması halinde bazı hissedarların birleşik varlıkta ek hisseler için kazanç elde etme hakkına sahip olduğunu söyledi. Ayrıca Goldenstone CEO’su Eddie Ni de konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Roxe, Blockchain tabanlı lider bir açık ödeme ağıdır ve blok zincirinin ödemeleri dönüştürme fırsatına şiddetle inanıyoruz. Roxe’un uyumlu, sağlam bir stratejiye bağlılığının onu bu pistte kazanan yapacağına inanıyoruz.

Son olarak bu anlaşmanın önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala