bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

Blockchain Girişimcileri 2019 Yılında Hong Kong’u Tercih Etti

blockchain girisimcileri 2019 yilinda hong kong u tercih etti

Hong Kong Finansal Hizmetler ve Hazine Bürosu’nun yaptığı açıklamaya göre, 2019 yılında Blockchain alanında birçok işletme faaliyete geçti. Geçtiğimiz yıl kurulan 57 fintek firmasının yüzde 39’unu Blockchain firmaları oluşturdu. Hong Kong hükümetinin uyguladığı esnek politikalar yeni girişimlerin bu bölgeyi tercih etmesinde kritik rol oynadı.

Hong Kong Hükümeti Kriptopara Sektörüne Sıcak Bakıyor

Hükümetin esnek politikaları ve sektöre verdiği destek sayesinde, Blockchain sektörü bölgede her geçen gün büyümeye devam ediyor. Özellikle 2018 yılının başından bu yana Hong Kong’da çok sayıda Blockchain firması kurulduğu belirtiliyor. Blockchain ve Kriptopara konusunda net düzenlemelerin yapıldığı Hong Kong’da Blockchain girişimlerine ayrıca çeşitli teşvikler sağlanıyor.

Blockchain Uzmanları Teşvik Ediliyor

Blockchain alanında uzman olan kişiler göçmenlik konusunda teşvik ediliyor ve QMAS (Quality Migrant Admission Scheme) için ekstra bonus puan alıyorlar. QMAS programı yerel firmalarda iş bulmadan önce şehre yerleşebilmelerine olanak tanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala