bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,781.89 0.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,259.76 3.07%
bnb
BNB (BNB) $ 608.88 1.43%
solana
Solana (SOL) $ 158.28 3.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.549069 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.506303 0.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161682 2.80%

Blockchain Dünyasında Yeni Deneyimler Yaratacak Oyunlar | Blockchain Games

Paris Blockchain Week Summit 2022’de sektörün önemli isimleri gelecek planlarına dair önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor. BTCHaber olarak medya partneri olduğumuz Paris Blockchain Week Summit 2022’de farkındalık oluşturacak oyunlar ve geliştiricileri ile bir araya geldik. Her birinden oyunları hakkında çeşitli bilgiler edinme fırsatı yakaladık.

NFT ve Blockchain Oyun Sektörüne Damga Vuracak

Oyun sektörü Blockchain‘i kendisine entegre ederek bambaşka bir konuma yerleşmeye devam ediyor. Özellikle play to earn oyunların hızla popülerleştiği günümüzde birbirinden renkli oyunlar günden güne piyasaya sürülüyor. Yine bunlardan birkaçı olan Legend of Elysium ekibi ile bir araya geldi. Kendilerinin de birere oyuncu olduğunu belirten ekip, amaçlarının E-Spor’u sadece profesyonel olan oyuncular yapabilirmiş algısından çıkartmak ve herkesin bir E-Sporcu olabileceğini göstermek olduğunu söylüyor.

Diğer taraftan kart tabanlı oyun mekaniği ile stratejinize göre NFT kartları alabildiğiniz, kullanmadığınızda ise stake edip değiştirebildiğin oyun yapısı, oyuncuları şimdiden heyecanlandıracak gibi gözüküyor.

Bununla birlikte Chrome Away ekibi ise benzer bir şekilde Blockchain teknolojisini kullanıyor. Altyapılarında birçok oyun barındırdıklarını belirten ekip, gelecek planları için oldukça heyecanlı.

Son olarak birçok sponsor ve 400 kadar üyeye sahip Blockchain ittifakı ekibi ise yep yeni oyunları ile oyuncularının karşısına çıkmak için sabırsızlanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala