bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,323.23 3.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.01 2.52%
bnb
BNB (BNB) $ 608.04 0.07%
solana
Solana (SOL) $ 147.81 4.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527981 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475559 5.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151707 5.46%

Blockchain Days, 23 – 24 Aralık’ta Ziyaretçileri ile Buluşuyor

Blockchain Days 23 24 Aralikta Ziyaretcileri ile Bulusuyor

Özellikle Blockchain ve kripto varlıkların popülaritesinin günden güne artması ile birlikte, öğrenci gruplarının da daha çok öne çıktığına şahitlik ediyoruz. Bu noktada üniversitelerin Blockchain kulüpleri dikkat çekiyor. Sayılar günden güne artan bu tür kulüpler, sektörün gelişim hızına da pozitif etki ediyor. Bu kulüplerden biri olan ODTÜ Blockchain Topluluğu ise düzenli olarak gerçekleştirdiği Blockchain Days etkinliği ile Blockchain ve Web3 meraklılarını ağırlıyor.

Kriptomeda çatısı altındaki Coinkolik, BTCHaber ve Univechain de etkinliğin medya partnerleri arasında yer alıyor.

Blockchain Days 23 24 Aralikta Ziyaretcileri ile Bulusuyor 2

Blockchain Days, Kripto, Web3 ve Blockchain Meraklılarını Ağırlayacak

Türkiye özellikle kripto para ve Blockchain teknolojileri söz konusu olduğunda oldukça aktif ve hızlı gelişen ülkeler arasında yer alıyor. Bunu son dönemde sıkça karşılaştığımız Web3 ve kripto odaklı etkinliklerin sayısının artmasından da anlayabiliyoruz. ODTÜ Blockchain Topluluğu tarafından düzenlenen Blockchain Days de bu etkinliklerden biri. 23-24 Aralık tarihleri arasında sektör meraklıları ile buluşacak etkinlik, uzun vadeli olarak da Türkiye’nin en büyük Blockchain etkinliği olmayı hedefliyor.

DeFi, web3 regülasyonları, kripto paralar, metaverse ve GameFi gibi konular temelden başlanarak yurtdışından ve yurtiçinden katılan alanında değerli ve uzman kişiler tarafından panellerde ele alınacak. Bunlara ek olarak, TOGG tarafından düzenlenen TOGG test sürüşü ödüllü NFT yarışması gibi daha birçok yarışma, eğitim atölyeleri ve networking saatleri Ankara’da katılımcılarını bekliyor olacak. 

Bununla birlikte etkinliğin destekçileri arasında Paribu Hub, Avalanche Foundation, TOGG ve GEAR Technologies gibi birçok şirket de yer alıyor.

Baki Er (Lytera), Doruk İşmen (dYdX Turkey), Han Tüzün (NeufiHQ), Alp Işık (Enclave Markets) ve Turan Sert gibi sektör isimlerinde katılacağı panellerde Web3 alanında yazılımcı olarak çalışmak, data devrimi, DAO yönetimi, Blockchain ekosisteminde iş geliştirme ve finansal teknolojilerin gelişimi gibi konular konuşulacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala