bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,782.09 2.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.94 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 556.69 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 141.92 1.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519203 3.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478733 2.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1525 0.32%

Blockchain.com, Walmart Direktörünü Yönetim Kuruluna Aldı

Blockchain.com Walmart Direktörünü Yönetim Kuruluna Aldi2

Blockchain.com, dünyanın en büyük perakende zinciri Walmart’ın bağımsız direktörü Tom Horton‘ı kendi yönetim kuruluna aldı. Tom Horton’ın Blockchain.com’un kuruluna gelmesi, şirketin yakın zamanda planladığı halka arz planlarının bir parçası olarak algılandı.

Blockchain.com Walmart Direktörünü Yönetim Kuruluna Aldi 1

Blockchain.com, Walmart Direktörünü Yönetime Aldı

Blockchain.com 81 milyondan fazla kullanıcıya sahip kripto cüzdanıyla biliniyor. Diğer taraftan şirketin yakın zamanda NFT platformu için beta testlerine başladığını da sizlerle paylaşmıştık. Son olarak Walmart‘ın en iyi direktörü olarak bilenen Tom Horton’un şirketin yönetim kuruluna gelişi, şirketin yakın zamanda halka arz edilmesinin bir sinyali olabilir.

Öyle ki bilindik şirketlerin kripto şirketleri ile yaptıkları iş birlikleri, insanların kripto sektörüne olan güven ve kabulünü artırıyor.

Horton konuyla alakalı olarak bir röportajda şunları dile getirdi:

“Finansal hizmetlerde ve para birimlerinde dev bir değişim yaşanıyor ve bunun bir parçası olmak çok heyecan verici. Burada olup bitenler, başka yerlerde dahil olduğum diğer kurullar, diğer şirketlerle de alakalı.

Bu çok uluslu bir şirket, büyüyen bir şirket ve sürekli de büyüyor. Yardım edebileceğim yer, şirketin daha da olgunlaşmasına yardımcı olmaktır.”

Son olarak Blockchain.com’un CEO’su Peter Smith, bir röportajda şirketinin Walmart ile bir anlaşması olmadığını belirtti.

Smith, Blockchain.com’un “yakın ve orta vadede” gerçekleşebilecek planlı bir halka arz öncesinde yönetim kurulunu güçlendirdiğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala