bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,691.94 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.11 1.34%
bnb
BNB (BNB) $ 583.20 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 188.08 0.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62277 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64735 0.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223465 12.03%

Blockchain.com NFT Platformunun Betasını Başlattı

blockchain com nft platformunun betasini baslatti

Kripto finans şirketi Blockchain.com yaptığı açıklamada, OpenSea tarafından desteklenecek olan kendi NFT platformunu piyasaya süreceğini duyurdu. Henüz tüm kullanıcılara açılmayan platform beta sürümünde test ediliyor.

Şirketin yakında tüm kullanıcılara açılacakolan NFT platformu, kullanıcıların NFT’lerini Blockchain.com cüzdanlarından satın almalarını, satmalarını ve saklamalarını sağlayacak. 

blockchain com nft platformunun betasini baslatti 2

Blockchain.com’dan NFT Platformu

Son on yılda, kripto satın almak, satmak, takas etmek, depolamak ve kazanmak için kolay bir yol sağlayarak on milyonlarca insanın kriptoya erişmesine yardımcı olduğunu söyleyen şirket, hizmetlerine NFT’leri de eklemek istiyor.

Blockchain.com blog sayfasında konuyla alakalı olarak şu ifadeler yer aldı:

“NFT alanındaki büyüme ve heyecan yadsınamaz, ancak kriptonun ilk günlerinde karşılaştığı benimseme konusunda aynı zorlukların çoğunu burada da görüyoruz. Spesifik olarak, NFT pazarına erişim çok karmaşık ve kolay değil. Biz de NFT pazarına erişimi kripto pazarına erişim kadar kolay hale getirmek istiyoruz.”

NFT’lere küresel ilgi artıkça NFT platformları da güç geçtikçe artıyor. Öyle ki kripto borsaları Binance ve FTX de kendi NFT platformların duyurmuşlardı. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala