bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,797.09 5.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,057.51 5.53%
bnb
BNB (BNB) $ 557.01 5.52%
solana
Solana (SOL) $ 142.31 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506234 7.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478057 11.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155551 10.19%

Blockchain.com, Altonomy OTC Birimini Satın Aldı

blockchain com altonomy otc masasini satin aldi2

Lüksemburg merkezli kripto para borsası Blockchain.com, Altonomy OTC birimini kendi bünyesine transfer etti. New york-Singapur merkezli Altonomy‘nin 26 çalışanı, anlaşmayla birlikte, Blockchain.com’a geçti.

Pitchbook’a göre 2018 yılında kurulmuş bir dijital varlık yatırımı, piyasa yapıcılığı ve OTC firması olan Altonomy, geçen yıl spot piyasa OTC işlemlerinde 16 milyar doların üzerinde işlem gerçekleştirdi. Blockchain.com ise, OTC dahil tüm kurumsal kripto iş kollarında toplam 10 milyar dolarlık aktivite gördü.

Coindesk’te yer alan habere göre, şirketin Markets Başkan Yardımcısı Dan Bookstaber, Altonomy’nin “çekirdek sistemlerini” firmanın mevcut OTC ticaret yetenekleriyle entegre ettiğini söyledi.

Blockchain.com Altonomy OTC Anlaşmasını Altcoin’lerde Değerlendirecek

Anlaşma, Blockchain.com’un kripto OTC ticaretindeki varlığını önemli ölçüde genişletiyor. Bookstaber’a göre, Altonomy’nin müşteri ağı, Asya tecrübesi ve altcoin odağının anlaşmayı perçinleyecek.

Yakın zamanda piyasaya sürülen ApeCoin (APE) gibi altcoin’lerde uzmanlaşan OTC birimi, taşınması zor varlıkların alıcılarını ve satıcılarını eşleştiriyor. Özellikle ticarete başladıklarında, yerleşik ve yüksek likit pazarlara sahip olmayan APE ve diğer yeni altcoin’lerin OTC aracılığıyla ticareti tamamen farklıdır.

Anlaşma, büyük bankaların yalnızca karmaşık kripto alım satımlarına başlamasıyla birlikte geldi. Dün, Goldman Sachs, Galaxy Digital ile birlikte ilk OTC kripto opsiyon ticaretini “kolaylaştırdığını ve yürüttüğünü” duyurdu. Bu ürün, teslim edilemeyen bir Bitcoin seçeneğiydi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala