bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,767.96 2.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,560.57 1.54%
bnb
BNB (BNB) $ 581.93 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 187.53 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.627791 2.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649951 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.222936 19.23%

Blockchain.com, Altonomy OTC İçin 250 Milyon Dolar Yatırdı

blockchain com altonomy otc icin 250 milyon dolar yatirdi2

Geçen hafta, kripto borsası ve cüzdan hizmeti Blockchain.com, Altonomy OTC birimini satın aldığını duyurmuştu. Bu satın almanın detayları ortaya çıktı.

Süreç hakkında bilgisi olan bir kaynak The Block‘a, anlaşmanın 250 milyon doları aştığını söyledi. Satın alma hem nakit hem de hisse senedini içeriyor.

Altcoin’lerde uzman olan Altonomy’nin OTC birimi geçen yıl 16 milyar dolar işlem görmüştü. Blockchain.com‘un OTC işini satın alması, kaynağa göre şirketin ticaret operasyonunu ve Asya’daki varlığını genişletmesine yardımcı olacak.

Blockchain.com Altonomy OTC Satın Alması İle Genişleyecek

Kripto devi Blockchain.com, bu satın alımdan önce geçen yıl OTC ve diğer ticaret işlerinde 10 milyar dolar işlem gördü. Altonomy’nin temel sistemleri, Blockchain.com’un mevcut ticaret platformuna entegre edildi.

Böyle bir anlaşma, FTX‘in 150 milyon dolarlık Blockfolio satın alması ve Coinbase‘in ana komisyoncu Tagomi‘yi satın alması da dahil olmak üzere kripto alanındaki geçmiş satın alma anlaşmalarının değerini aşıyor.

Bir danışmanlık firması olan Architect Partners’a göre bu anlaşma, DeFi ve metaverse dahil olmak üzere “düzenleyici lisanslar” ve “yeni ürünler” elde etmeye odaklanan “ürün bazlı” satın almalar yapan daha büyük piyasa katılımcılarının daha geniş bir eğilimine hitap ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala