bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,693.33 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.58 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 613.80 1.15%
solana
Solana (SOL) $ 146.52 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52854 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475156 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.23%

Block Square: Blockchain’in Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluşlar Üzerindeki Etkisi

block square blockchain kar amaci gutmeyen kuruluslari nasil degistirdirtgt

Kripto para sektörü her ne kadar kendi içerisinde bir takım sorunlar ile mücadele etse de küresel olarak bilinirliğini ve kullanım alanlarını hızla artırmaya devam ediyor. Hem Blockchain teknolojileri hem de kripto piyasaları açısından günden güne yeni gelişmeler yaşanıyor. Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketinde kripto para birimleri oldukça ön plana çıkmıştı. Block Square de yeni adıyla “Blockchain’in kâr amacı gütmeyen kuruluşlar üzerindeki etkisi” konusunu masaya yatırdı.

20 Mart Pazartesi günü JustWork’te gerçekleşen etkinliğe İhtiyaç Haritası Co-Founder Ali Ercan Özgür, S.O.S Ayşegül Şensoy Co Founder, Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nurullah M.Dündar, Altcointürk Co-Founder Volkan Korkmaz, Altcointürk Co-Founder Sharkcrypto ve Mindstone Blockchain Labs CEO’su Tansel Kaya katılım sağladı.

Ekran Resmi 2023 03 21 16.15.52

Neler Konuşuldu?

Block Square‘de ilk olarak İhtiyaç Haritası Co-Founder Ali Ercan Özgür söz aldı. Ali Ercan Özgür Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından toplanan yardımlardan bahsetti. Ali Ercan özellikle böyle bir ortamda toplanan yardımların önemine dikkat çekti. Ali Ercan Toplanan yardımlar konusunda özellikle yeni teknolojiye oldukça ihtiyaç duyulduğunun da altını çizdi.

S.O.S Ayşegül Şensoy da benzer şekilde yapılan yardımların önemine dikkat çekerek, yardımlar toplanırken merkeziyetsizliğin gerçek dünyadaki rolünü gördüklerini belirtti.

HGA06593

Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nurullah M.Dündar ise yaşanılan deprem felaketinin ardından çok fazla depremde nasıl davranmamız gerektiğini ve bu alandaki çalışmaların ne yönde ilerleyeceği hakkında açıklamalarda bulundu. Altcointürk Co-Founder Sharkcrypto da kripto ekosistemini yardım konusunda elinden geleni yaptığını dile getirdi.

Frrf3zRWYCYHTYV

Mindstone Blockchain Labs CEO’su Tansel Kaya söz aldığında yardımların toplanmasında özellikle yardımcı olan mecranın Twitter olduğunu dile getirerek, yardımlar konusunda özellikle düzgün bir yapının oluşması gerektiğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala