bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,443.27 3.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,155.05 2.55%
bnb
BNB (BNB) $ 608.45 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 146.58 6.40%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527931 3.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475488 5.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151235 7.52%

Block.one’dan Silvergate Bank Kararı

block onedan silvergate bank karari

Kripto odaklı banka olan Silvergate Bank son günlerde zor süreçler yaşıyordu. Bu noktada Silvergate Bank’ın çatı şirketi olan çatı şirketi Silvergate Capital Corporation, Silvergate Bank’ın operasyonlarını durduracağını ve gönüllü olarak Silvergate Bank’ı tasfiye edeceğini açıklamıştı. Silvergate Capital Corporation tarafından alınan bu kararın ardından pek çok Blockchain tabanlı şirket banka ile çalışmalarını sonlandırmıştı. Çalışmalarını sonlandıran şirketlerin sonuncusu Block.one oldu.

Block.one Silvergate Hisselerinden Çıktı

Peter-Thiel destekli Blockchain yazılım şirketi Block.one, kripto odaklı banka olan Silvergate Bank’ın geçen hafta yıllık mali raporunu sunamamasının ardından Silvergate’teki hisse senedi pozisyonundan çıkış yaptığını belirtti.

block onedan silvergate bank karari 2

Blockchain yazılım şirketi Block.one ayrıca portföy şirketi Bullish’in, çalı şirketi olan Silvergate Capital Corporation’ın kripto odaklı banka olan Silvergate’in varlıklarını “gönüllü olarak tasfiye edeceğini” ve operasyonlarını tasfiye edeceği kararı sonrasında Silvergate Bank’ta herhangi bir riske sahip olmadıklarını açıkladı.

Block.one tarafından yapılan açıklamada, Silvergate Bank’ın en büyük yatırımcılarından birisi olan Block.one, “güçlü bilançoları, stratejik konumları ya da piyasaya medyan okuyan büyüme yönergeleri” sebebiyle Kasım 2022’de hisse sayın aldı ve bu da bankayı “benzersiz bir yatırım fırsatı” haline getirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala