bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,180.39 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,948.20 2.10%
bnb
BNB (BNB) $ 536.27 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 133.11 0.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480987 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435997 3.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143718 3.23%

Block, Japon Finans Uygulaması Kyash’a Yatırım Yaptı

block japon finans uygulamasi kyasha yatirim yapti 3

Tokyo merkezli bir mobil finans uygulaması Kyash, ödeme şirketi Block (eski adıyla Square), Greyhound Capital ve Japan Post Investment Corporation dahil olmak üzere yatırımcılardan 41,2 milyon dolarlık D Serisi topladı.

Block’un Asya Merkezli Bir Şirkete Yaptığı İlk Yatırım

Finansman turları birçok şirket için önemli bir yerde olurken, bu kez Tokyo merkezli bir mobil finans uygulaması Kyash yatırım almayı başardı. Kyash‘ın yatırımcıları arasında dikkat çeken bir isim de eski adıyla Square olarak bilinen kripto şirketi Block oldu. Yayınlanan bir rapora göre, Block’un bu yatırımı Asya Pasifik bölgesindeki ilk yatırımı olacak.

block japon finans uygulamasi kyasha yatirim yapti

Bunun yanında söz konusu finansman turunun katılımcıları arasında; Japan Post Investment Corporation, Block (eski adıyla Square), Greyhound Capital, SMBC Nikko Securities, Altos Ventures, Goodwater Capital, StepStone Group, JAFCO Group, Mitsui Sumitomo Insurance Capital ve diğerleri dahil olmak üzere bir dizi yatırımcı yer alıyor.

Japan Post Investment Corporation’ın genel müdürü Shinichi Takatori, finansman turu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Zorlu bankalar fintech’te temel bir temadır ve geleneksel bankacılığın ayrıştırılması küresel olarak geri dönüşü olmayan bir trend haline gelmiştir. Finansal hizmetleri teknolojiyle yeniden birleştirerek, Kyash’ın önce kullanıcı ve mobil ilk felsefesinin ve ürün mimarisinin, onun önemli bir platforma dönüşmesine izin vereceğine inanıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala