bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,720.95 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,584.21 0.24%
bnb
BNB (BNB) $ 586.79 1.49%
solana
Solana (SOL) $ 186.24 0.20%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622036 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651727 0.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213862 16.99%

Block Eski Argo CTO’sunu İşe Aldığını Açıkladı

block eski argo ctosunu ise aldigini acikladit

Twitter’ın kurucusu olan Jack Dorsey’ın kurduğu Block, ekibini genişletmeye devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada Argo CTO’sunun işe alındığı belirtildi.

Block’a Deneyimli Yönetici

Block, Bitcoin madenciliği ve cüzdan donanım kollarını kurmaya çalışırken, kripto firmalarından yöneticileri işe almaya devam ediyor.

Block’un yeni işe alımı ise Argo Blockchain’de eski baş teknoloji sorumlusu Perry Hothi oldu. Hothi şirketin, Bitcoin madenciliği bölümünün gelişimi hakkında tavsiyelerde bulunmak adına Block’a katıldı.

block eski argo ctosunu ise aldigini acikladi 2

Eskiden Square olarak isimlendirilen ve sonrasında adını Block olarak güncelleyen Jack Dorsey’in şirketi, geçtiğimiz haftalarda Bitcoin madencilik politikası, iletişim ve ortaklıklar başkanları için LinkedIn’de iş ilanı açtı. Şirket ayrıca, bir test merkezi lideri için yayınladığı reklamda, ASIC madencilik donanımına ve yazılımına ince ayarlar yapabilmek adına bir test merkezi kurmayı düşünüyor.

Son olarak Argo Blockchain, kripto para piyasalarında yaşanan düşüşlerden etkilenmeye devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada mali bilançosunu güçlendirmek adına bir plan açıklamasının ardından Ekim ayında hisselerinde önemli düşüşler oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala