bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,763.35 5.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,102.04 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 559.74 2.76%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 10.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49959 2.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461995 4.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151919 5.60%

BlackRock ile Anlaşan Coinbase’in Hisseleri Yükseldi

blackrock ile anlasan coinbasein hisseleri yukseldi

Kripto sektöründe fiyatlara en çok etki eden aktörlerden birisi de şüphesiz önemli iş birlikleri ve ortaklıklar. Bazen projeler yaptığı yeni ortaklıklar ile fiyatlarında önemli artışlar yaşayabiliyor. Bu artış bu sefer BlackRock ile Coinbase tarafında yaşandı. Son dönemde yaşadığı sorunlar ile birlikte hisse senetlerinde düşüş yaşayan Coinbase, BlackRock anlaşması sonrası COIN hisselerinde yükseliş yaşadı.

BlackRock ile Anlaşan Coinbase’in Hisselerinde Artış Yaşandı

BlackRock ortaklığı sonrası Coinbase’in (COIN) hisselerinde yükseliş yaşanıyor. Hisse 116 dolara kadar çıktı.

blackrock ile anlasan coinbasein hisseleri yukseldias

Coinbase’in Prime kolundaki hizmetler, BlackRock’un kurumsal yatırımcılara yönelik portföy yönetimi platformunun müşterilerine sunulacak. Coinbase, kripto ticareti, saklama, ana aracılık ve raporlama yetenekleri ile destek verecek. Bu noktada BlackRock’ın 8 trilyon dolardan fazla yönetimi olan dünyanın en büyük varlık yöneticisi olduğunu düşündüğümüzde bu oldukça önemli bir adım.

BlackRock stratejik ekosistem ortaklıkları küresel başkanı Joseph Chalom yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kurumsal müşterilerimiz dijital varlık piyasalarına yatırım yapmakta giderek daha fazla ilgileniyor ve bu varlıkların operasyonel yaşam döngüsünü nasıl verimli bir şekilde yöneteceklerine odaklanıyorlar. Bu ortaklık Bitcoin risklerini doğrudan mevcut portföy yönetimi ve ticaret iş akışlarında yönetmelerine izin verecek”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala