bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,124.91 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.58 3.19%
bnb
BNB (BNB) $ 549.03 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.41 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499057 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456549 3.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150052 3.25%

BlackRock, ‘Hisse Token’larını Araştırıyor

BlackRock Hisse Tokenlarini Arastiriyor1

Dünyanın en büyük varlık yönetimi şirketi BlackRock‘ın tokenize edilmiş hisse senetleri ile ilgili araştırmalar yaptığı bildirildi. Şirket CEO’su Fink, tokenize edilmiş varlıkların devrim yaratmaya yardımcı olabileceğini ifade etti.

BlackRock Hisse Tokenlarini Arastiriyor

BlackRock, Tokenize Edilmiş Hisseleri Araştırıyor

BlackRock Başkanı ve CEO’su Larry Fink, yatırımcılara gönderdiği mektubunda, dijital varlıklarda yaşanan heyecan verici gelişmelere dikkat çekti. Fink, geçen yıl medyanın dikkatini Bitcoin’in çektiğini ancak manşetlerin ötesinde ilginç olayların yaşandığını vurguladı.

Fink’e göre Hindistan, Brezilya ve Afrika’nın bazı bölgeleri gibi gelişmekte olan birçok pazarda, dijital ödemelerde maliyetleri düşüren ve finansal katılımı ilerleten önemli ilerlemeler var. BlackRock CEO’su, ABD ve gelişmiş pazarların inovasyonda geri kaldığını belirterek bu durumun yüksek ödeme maliyetlerine yol açtığını ifade etti.

Larry Fink, tokenize edilmiş varlıkların potansiyelinin de altını çizdi. Tokenize edilmiş varlıkların sermaye piyasalarında verimliliği artırabileceğini ifade etti. Yatırım maliyetlerini düşürebileceğini ve erişimi kolaylaştıracağını kaydetti. Fink, BlackRock’un aktif olarak tokenize edilmiş hisse senetlerini araştırdığını söyledi. Tokenize edilmiş varlıkların endüstride devrim yaratmaya yardımcı olabileceğini sözlerine ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala