bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,241.21 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.60 0.57%
bnb
BNB (BNB) $ 559.49 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 145.51 4.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502213 0.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46887 4.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15277 2.64%

BlackRock CEO’su: Kriptolar Harika Bir Varlık Sınıfına Dönüşebilir

fink

BlackRock CEO’su Larry Fink, katıldığı Squawk Box programında, kripto para birimlerinin harika bir varlık sınıfına dönüşebileceğini ifade etti.

“Hala buna hayranım. İnsanların odaklandığını görmek ve anlatımı bana cesaret veriyor. Harika bir varlık sınıfı haline gelebilir.”

Yine de Fink, dijital varlıkların, devlet tarafından verilen basılan para birimlerinin yerini alabileceğine inanmıyor.

Fink, Aralık ayında yaptığı açıklamada, kripto paranın küresel bir pazara dönüşebileceğini ve ABD dolarını tehdit edebileceğini söyledi.

Kripto para nihayet ana akıma girmiş olmasına karşın Fink, şirketlerinin bu sektöre çok fazla dahil olmadığını düşünüyor.

“Kriptoyu inceliyoruz. Bundan para da kazandık ancak size size dünya çapındaki kurumlardan geniş tabanlı bir ilgi gördüğümüzü söylemek için burada değilim.”

Dünyanın en büyük varlık yönetimi şirketi olan BlackRock, düzenleyici dosyalarına göre bu yılın başlarında Bitcoin (BTC) vadeli işlemlerine başladı.

BlackRock’un kripto para birimine geçişi, baş yatırım sorumlusu Rick Rieder’in yaptığı konuşmanın ardından bekleniyordu. Rieder, Kasım ayında yaptığı açıklamada, Bitcoin’in altının yerini alabileceğini ifade etmişti.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala