bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.65 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 609.94 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.37 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620047 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647295 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214458 8.48%

BlackRock CEO’su, FTX’e 24 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptığını Söyledi

blackrock ceosu ftxe 24 milyon dolarlik yatirim yaptigini soyledirtt

Kısa süre önce iflas bayrağını çeken kripto para borsası FTX ile ilgili yeni gelişmeler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bu kez BlackRock CEO’su Larry Fink yaptığı açıklamada, varlık yönetimi devinin kripto borsası çökmeden önce FTX‘e 24 milyon dolar yatırım yaptığını söyledi.

BlackRock Daha Önce FTX’e 24 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

BlackRock CEO’su Larry Fink, varlık yönetim devinin FTX’in çöküşünden önce borsaya 24 milyon dolar yatırım yaptığına dikkat çekti.

blackrock ceosu ftxe 24 milyon dolarlik yatirim yaptigini soyledidfgg

New York Times Dealbook konferansında konuşan Fink, FTX’te uygunsuz davranışlar varmış gibi göründüğünü, ancak BlackRock ve risk sermayesi şirketi Sequoia’nın FTX’e 214 milyon dolar yatırım yapıp yapmadığı konusunda spekülasyon yapmayacağını da söyledi.

Bununla beraber konu ile ilgili olarak detay vermek gerekirse FTX en büyük 50 alacaklısına 3 milyar dolardan fazla borçlu ve toplamda tahmini 1 milyon alacaklısı var. Şirket, FTX’e bağlı bir ticaret şirketi olan Alameda Research’ün bilançosu hakkında bir CoinDesk makalesinin tetiklediği bir dizi olayın ortaya çıkmasının ardından bu ayın başlarında iflas koruması başvurusunda bulundu .

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala