bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,053.36 4.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,967.41 4.14%
bnb
BNB (BNB) $ 542.87 0.32%
solana
Solana (SOL) $ 130.74 6.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.490024 1.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441073 3.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144579 7.44%

Black Hills Energy, Bitcoin Madenciliğini Güçlendirmek İçin Anlaşma Yaptı

black hills energy bitcoin maden

Güney Dakota merkezli bir kamu hizmeti şirketi olan Black Hills Crop., Wyoming’deki yan kuruluşu Black Hills Energy aracılığıyla, Wyo’daki bir Bitcoin madenciliği operasyonuna en az beş yıl süreyle güç sağlamak için bir anlaşma imzaladı.

Black Hills Energy, Bitcoin Madenciliğini Güçlendirmek İçin Adım Attı

Bitcoin madencilerini bölgeye çekmek isteyen Black Hills Energy bugün, Wyoming’in Blockchain Kesintili Hizmet Tarifesi kapsamında bir kripto madenciliği tesisine güç sağlamak için ilk anlaşmasını tamamladığını duyurdu.

black hills energy bitcoin madenciligini guclendirmek icin anlasma yaptires

Anlaşma, şirketin 2018 yılında aramaya başladığı Blockchain Kesintili Hizmet tarifesi kapsamındaki ilk hizmet anlaşması olarak karşımıza çıkıyor.

Black Hills Energy, kimliği belirsiz tesisin bölgedeki en büyük Bitcoin madenciliği operasyonlarından biri olacağını ve yıl sonuna kadar faaliyete geçmesi ve enerji satın alması bekleniyor.

Bunun yanında Black Hills Corp. CEO’su Linn Evans yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bu yeni müşteri tipine hizmet etmekten ve diğer esnek yük müşterilerine uzun vadede sağlayabileceğimiz faydaları keşfetmekten heyecan duyuyoruz.

Son olarak Black Hills Energy, bir basın açıklamasında açıldığında Wyoming’deki en büyük madencilik operasyonlarından biri olacak olan madencilik operasyonuna 75 megawatt’a kadar elektrik sağlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala