bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,887.85 2.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,038.54 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 549.32 2.59%
solana
Solana (SOL) $ 137.36 0.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498008 0.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448832 0.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148506 1.03%

BKEX’ten ‘Kara Para’ Müdahalesi: Para Çekimleri Durduruldu

BKEXten Kara Para Mudahalesi Para Cekimleri Durduruldu

Kripto borsası BKEX, kara para endişeleri nedeniyle para çekme işlemlerini askıya aldı. Borsadan yapılan açıklamada kullanıcıların kara para akladıklarından şüphelenildiği ifade edildi. Borsada çekim işlemlerinin ne zaman normale döneceği bilinmiyor.

BKEXten Kara Para Mudahalesi Para Cekimleri Durduruldu5

BKEX’te Çekim İşlemleri Durduruldu

Kripto borsası BKEX, para çekme işlemlerini durdurdu. Borsa, platformda kara para aklanıldığından şüphelenildiği ifade edildi. Borsanın açıklamasında kolluk kuvvetleri ile birlikte hareket edildiği kaydedildi. BKEX, incelemelerin ardından borsadaki işleyişin eski haline getirileceğini bildirdi. Borsa, para çekme işlemlerinin ne zaman açılacağına ilişkin net bir bilgi vermedi.

BKEX‘ten yapılan açıklamada sürecin şeffaf ilerleyeceği ve kullanıcı haklarının korunacağı vurgulandı. Borsa, kara para aklandığına yönelik şüpheli işlemleri kolluk kuvvetlerine bildirdi. Kolluk kuvvetlerinin işlemlerin üzerindeki incelemelerinin sürdüğü aktarıldı. 2018 yılında kurulan BKEX’in işlem hacmi 450 milyon dolar civarında bulunuyor. Borsada 1200’ün üzerinde kripto para listeleniyor. Açıklamada, “İşlem sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız veya yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin. Size destek ve yardım sağlamaktan mutluluk duyacağız” ifadelerine yer verildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala