bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,357.85 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,550.35 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 618.74 5.25%
solana
Solana (SOL) $ 187.86 0.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.637794 2.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.66432 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217585 1.15%

Bitwave Yeni Girişimi İçin 15 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

bitwave yeni girisimi icin 15 milyon dolarlik yatirim aldi

Kripto muhasebesi, vergi ve uyumluluk platformu için gerçekleştirdiği yatırım turunu tamamladı. Hack VC ve Blockchain Capital liderliğindeki A Serisi finansman turunda Bitwave tam 15 milyon dolarlık yatırım aldı.

Bitwave İçin 15 Milyon Dolarlık Yatırım

Kripto şirketi Bitwave’in yeni girişimi için kısa bir süre önce bir yatırım turuna çıkmıştı. Bitwave tarafından yapılan açıklamada, şirketin yatırım turuna SignalFire, Valor Equity Partners, Arca, Pulsar Trading ve Alumni Ventures Blockchain Fund gibi şirketlerin katıldığı belirtildi.

Şirket açıklamasında 15 milyon dolarlık yatırımın hangi alanda kullanılacağına da değindi. Bitwave açıklamasında yatırımın finansman, vergi, muhasebe, denetim ve raporlama ile ilgili süreçleri iyileştirmek için dijital varlıkları saklayan, ticaretini yapan ve kullanan kurumlara yardımcı olmayı amaçlayan Bitwave Corporate isimli bir ürünün başlatılması için kullanılacağını belirtti.

Bu yeni ürün, doğrudan mevcut platformun üzerinde inşa edilmiş olacak ancak ayrılmış bilanço takibi ve yedek yayınlama gibi daha gelişmiş özelliklere sahip olacak. Konu hakkında açıklama yapan Bitwave COO’su ve kurucu ortağı Amy Kalnoki şu ifadeleri kullandı:

Bu finansman turu, teknolojimizin gücüne dair daha fazla kanıt sağlıyor ve Bitwave’in dijital varlıkları benimseyen şirketler için nasıl kritik bir altyapı parçası haline geldiğini anlatıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala