bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,053.16 0.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.52 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 611.75 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.12 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525497 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471358 0.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151344 1.05%

Bitstamp, Aktif Olmayan Hesaplardan Ücret Alacak

bitstamp aktif olmayan hesaplardan ucret alacak 2

Kripto para borsaları, yaşadıkları zor durumları geride bırakmak için yeni iş modelleri duyurmaya devam ediyor. Kripto borsası Bitstamp, aktif olmayan hesaplardan ücret almaya başlayacağını duyurdu.

Bitstamp, Yeni Kullanıcı Ücreti Kararını Açıkladı

Kripto para borsalarının günlük işlem hacimlerinin düşmesi, kripto para borsaları üzerindeki baskıyı artırıyor. Kripto borsası Bitstamp, aktif olmayan kullanıcılarından maliyeti telafi etmek için ücret almaya başlayacağını belirtti. Şirket tarafından yayımlanan blog gönderisinde, son 12 ayda platformda işlem yapmayan, para yatırmayan ve hesap bakiyesi 200 doların altında olan kullanıcılardan “Hareketsizlik Ücreti” alınacağı duyuruldu. Şirket bu tür hesaplardan aylık 10 Euro talep edeceğini açıkladı.

bitstamp aktif olmayan hesaplardan ucret alacak

Şirket tarafından yapılan açıklamada, yeni uygulamanın 1 Ağustos 2022 tarihinden itibaren devreye gireceği ve şirketin ABD kullanıcılarının bu uygulamadan muaf olacağı açıklandı. Şirket açıklamasında “Bitstamp müşterilerinin çoğu “Hareketsizlik Ücretinden” etkilenmez ifadesini kullandı. Şirket açıklamasında devamında şu ifadeleri kullandı:

Ücretleri kimse sevmiyor (biz de sevmiyoruz!) ama sistemimizde etkin olmayan hesaplar bulundurmak bir maliyettir ve tüm müşterilerimiz için harika hizmetler sunabilmeye devam edebilmek için Hareketsizlik Ücretini uygulama konusunda zor bir karar aldık.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala