bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

Bitso, Brezilya Futbol Takımı São Paulo Sponsor Oldu

bitso brezilya futbol takimi sao paulo sponsor oldu

Kripto paraların benimsenmesiyle birçok kripto para borsası da sponsorluk anlaşması yapmaya başladı. Bu kez Latin Amerika kripto borsası Bitso, Brezilya São Paulo Futbol Kulübü (SPFC) ile üç yıllık bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Bitso São Paulo Kulübüne Sponsor Oldu

Kripto borsası Bitso, Brezilya São Paulo Futbol Kulübü (SPFC) ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Bitso’nun Pazarlama Başkan Yardımcısı José Molina, bu ay başlayacak olan sponsorluk anlaşmasının şartlarına göre; Bitso’nun logosu São Paulo’nun resmi formasına basılacak. Ayrıca Brezilya kulübünün Morumbi stadyumunda kripto borsasının adını taşıyan özel bir alan ayrılacak. 

bitso brezilya futbol takimi sao paulo sponsor oldu 1

Öyle ki anlaşmanın finansal şartlarını açıklamayan Molina, Bitso ve São Paulo’nun altı ay içinde biletler ve ürünler için kripto para birimiyle ödeme yapmayı planladığını söyledi. Ayrıca Molina, şirketin Arjantin, Brezilya, Kolombiya ve Meksika’da faaliyet gösterdiğini söyledi.

Hatırlatmak gerekirse 2021 yılının Kasım ayında Bitso, sınır ötesi ödemeler için Circle entegrasyonunu duyurmuştu. Ayrıca sponsor olan diğer kripto borsalarına bakacak olursak; Amerika’nın en büyük kripto para borsası olan Coinbase, Ulusal Basketbol Birliği (NBA) ve Kadınlar Ulusal Basketbol Birliği (WBNA) ile özel kripto para sponsoru olmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala