bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,896.85 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,063.30 0.74%
bnb
BNB (BNB) $ 537.17 3.22%
solana
Solana (SOL) $ 133.17 3.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.493995 0.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451425 0.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153706 2.95%

BitPay, Yeni Kripto Para Ödeme Ortaklığını Duyurdu

bitpay yeni kripto para odeme ortakligini duyurdu

Kripto para birimlerinin, dünya genelinde bir ödeme yöntemi olarak kabul edilmesi yaygınlaşıyor. Son olarak, Almanya merkezli bir ayakkabı üreticisi kripto para birimleri ile ödeme kabul edeceğini açıkladı.

Atheist Kripto Para Ödemelerini Kabul Ediyor

Almanya merkezli ayakkabı ve spor giyim ürünleri üreticisi olan Atheist, artık kripto para birimleri ile ödeme kabul etmeye başladığını açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada kripto para birimi ödemeleri için BitPay ile ortaklığına gitti.

Konu hakkında açıklama yapan BitPay, Shiba Inu (SHIB) ile ödeme yapabileceklerini ve Atheist marka ürünleri sınırlı bir süreliğine yüzde 10 indirimle satın alınabileceğini açıkladı.

bitpay yeni kripto para odeme ortakligini duyurdu 2

Atheist Shoes markası, İrlandalı David Bonney tarafından kuruldu ve şirketin merkezi Almanya’nın başkenti olan Berlin’de yer alıyor. BitPay, Atheist Shoes markasının yanında web hizmetleri sağlayıcısı olan HOSTKEY ile ortaklığını da duyurdu.

BitPay tarafından yapılan açıklamada, kullanıcıların HOSTKEY üzerinden yapacağı kripto para ödemelerinde tıpkı Atheist Shoes markasında olduğu gibi sınırlı bir süreliğine yüzde 10 indirimli alışveriş yapabilecekleri belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala