bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,357.85 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,550.35 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 618.74 5.25%
solana
Solana (SOL) $ 187.86 0.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.637794 2.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.66432 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217585 1.15%

BitPay, Shiba Inu (SHIB) Entegrasyonunu Duyurdu

bitpay shiba inu shib entegrasyonunu duyurdu

En büyük kripto para ödeme şirketlerinden BitPay, yaptığı yeni bir duyuruyla Shiba Inu’yu (SHIB), kripto para birimlerini depolamaya, satın almaya, takas etmeye ve harcamaya izin veren cüzdan uygulamasına entegre ettiğini açıkladı.

Böylelikle son dönemin en popüler meme token’larından olan SHIB, desteklenen kripto para birimleri listesinde Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, Litecoin, Dogecoin ve birkaç stabilcoin’e katılmış bulunuyor.

bitpay shiba inu shib entegrasyonunu duyurdu 2

BitPay ile Shiba Inu, Ödemelerde Kullanılabilecek

Kısa bir süre önce, elektronik perakendecisi Newegg, Shiba Inu (SHIB) kabul etmeye başlayacağını ve bunu yapan ilk BitPay müşterisi olacağını duyurmuştu. Ödemeler için BitPay cüzdanını kullanan Newegg dahil olmak üzere bundan sonra tüm BitPay kullanıcıların SHIB ile işlem yapabilecek.

2014 yılında BitPay, Bitcoin ödemelerini işlemek için Microsoft tarafından kullanılmaya başlanmıştı.

Bu yeni gelen entegrasyon ile BitPay, satıcıların kolayca Shiba Inu (SHIB) kabul etmesine de olanak tanıyor. Böylece gelişmiş ödeme sistemlerine sahip olmayan şirketler de SHIB kullanabiliyor.

Son olarak Shiba Inu’nun (SHIB) haberimizin yazımı itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre 0.00003574 dolardan fiyatlanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala