bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,000.95 0.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,264.02 2.58%
bnb
BNB (BNB) $ 607.17 0.49%
solana
Solana (SOL) $ 159.08 2.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.550804 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.509372 0.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162978 3.17%

BitPay, ApeCoin’i (APE) Destekleyeceğini Açıkladı

bitpay apecoini ape destekleyecegini acikladi

Geçtiğimiz günlerde İtalyan moda evi Gucci, BitPay ile iş birliği yaparak kripto para birimini kabul etmeye başlayacağını ve ApeCoin’e büyük bir benimseme artışı sağlayacağını duyurmuştu. Bu kez BitPay, ApeCoin’i (APE) destekleyeceğini açıkladı.

ApeCoin BitPay Tarafından Destekleniyor

Önde gelen kripto para ödeme işlemcisi BitPay, Bored Ape Yacht Club ekosisteminin yerel tokeni olan ApeCoin ve euro destekli bir stablecoin Euro Coin’i artık desteklediğini duyurdu.

bitpay apecoini ape destekleyecegini acikladi

Bitpay, mevcut kripto para birimleri listesine euro destekli bir stabilcoin olan Euro Coin’i (EUROC) ekledi.

Böylece BitPay kullanıcıları artık BitPay cüzdanlarındaki iki yeni kripto parayı satın alabilecek, saklayabilecek, takas edebilecek ve nakit yerine harcayabilecek.

Ayrıca BitPay, haziran ayında web sitesinde yayınlanan verilere göre toplam 66.608 işlem gerçekleştirdi.

En büyük kripto para birimi olan Bitcoin, BitPay’daki tüm işlemlerin yarısından fazlasını oluşturuyor (yüzde 53,3). Litecoin ( yüzde 21.21) ve Ethereum (yüzde 9.71) sırasıyla ikinci ve üçüncü sırada yer alıyor. Dogecoin (yüzde 6.17) ve Bitcoin Cash (yüzde 5.02) da ilk 5’te yer alıyor. Shiba Inu, Mart ayına kıyasla daha küçük bir pay olan tüm işlemlerin yüzde 0,5’inden daha azını oluşturdu.

Temmuz ayında Monako merkezli lüks yat şirketi Yachtzoo, BitPay ile ortaklık kurarak müşterilerinin kripto paralarla yat satın almalarına, satmalarına veya kiralamalarına izin verdi.

İsviçre merkezli bir turizm şirketi olan Kuoni de geçtiğimiz ay BitPay ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

ApeCoin’in durumuna bir göz atalım. CoinGecko verilerine göre; haberin yazımı esnasında APE 7.32 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala