bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,413.26 4.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.19 3.63%
bnb
BNB (BNB) $ 557.60 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 143.89 10.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499246 1.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459652 3.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151703 5.29%

Bitpanda, Shiba Inu için Euro İşlem Çifti Ekledi

bitpanda borsasi shiba inu icin euro ticaret cifti ekledi

PayPal’ın kurucu ortağı Peter Thiel tarafından desteklenen Avusturyalı kripto para ticaret platformu Bitpanda yaptığı duyuruda, Shiba Inu kripto para birimi için bir euro işlem çifti eklediğini açıkladı.

Shiba Inu Euro İşlem Çifti için Tarih 19 Kasım

Kripto para platform Bitpanda tarafından duyurulan SHIB/EUR çifti; şimdilik sadece post-only modunda olacak. Bu çift, 19 Kasım’da ticarete açılacak. Bu arada Shiba Inu sahipleri varlıklarını, Binance, Coinbase ve Bitvavo‘da euro ile karşı takas edebilirler.

bitpanda borsasi shiba inu icin euro ticaret cifti ekledi

Şu anda 4,1 milyar dolar değerinde olan Bitpanda, kripto dışında müşterilerinin değerli metallere, hisse senetlerine ve borsada işlem gören fonlara (ETF’ler) yatırım yapmasına da izin veriyor. Bunun yanında Bitpanda, eToro ve Revolut ile de rekabet içinde.

Bitpanda, Ağustos ayında, Peter Thiel‘in risk sermayesi şirketi Valar Ventures tarafından yönetilen bir finansman turu sırasında 263 milyon dolar toplamıştı.

Shiba Inu ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ilk anahtarsız kripto para cüzdanı ZenGo, Shiba Inu’ya desteklediğini duyurmuştu. Cüzdanın kullanıcıları artık en popüler kripto paralardan biri olan SHIB‘i alıp satabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala