bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,438.80 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,272.31 2.82%
bnb
BNB (BNB) $ 611.02 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 159.09 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543304 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497822 2.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161891 2.67%

Bitpanda, Mobil Ödeme Uygulaması Lydia ile İşbirliği Yaptı

bitpanda mobil odeme uygulamasi lydia ile isbirligi yapti

Fransız mobil ödeme uygulaması Lydia, 5.5 milyon kullanıcısına dijital varlıklara yatırım yapma olanağı sunmak için kripto borsası Bitpanda ile birlikte çalıştı.

Bitpanda Lydia’nın Ödeme Uygulamasıyla Tamamen Entegre Oldu

Kripto borsası Bitpanda yaptığı açıklamada; artık Lydia’nın ödeme uygulamasıyla tamamen entegre olduğunu ve bu sayede Lydia müşterilerinin 170’in üzerinde kripto varlığının ticaretini yapabileceklerini açıkladı. Yapılan duyuruda bu işlemlerin Bitpanda üzerinden gerçekleştirildiği belirtildi.

bitpanda mobil odeme uygulamasi lydia ile isbirligi yapti

Bitpanda, varlığını Avrupa üzerinden genişletiyor. Ekim ayında firma, İtalyan bankalarının ve fintechlerin dijital varlık alım satım hizmetlerine erişmesine izin vermek için bir İtalyan açık finans platformuyla ortaklık kurdu. Aynı ay içerisinde Bitpanda, Avrupa’da büyümeyi hızlandırmak amacıyla eski JPMorgan yöneticisi Joshua Barraclough’u gelişmiş ticaret platformunun yeni CEO’su olarak işe almıştı.

Bitpanda’nın kurucu ortağı ve CEO’su Eric Demuth, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bu işbirliği, dijital varlıkları ana akım benimsemeye ve Avrupa ve ötesinde yatırım okuryazarlığını geliştirme misyonumuzla tamamen uyumlu.

Demuth açıklamasına ayrıca şunları ekledi:

Fransa, Bitpanda için kilit bir pazar ve bu nedenle şu anda Paris’te yerel bir ofis açıyoruz. Pazardaki büyümeye sahip olmak için yerel bir ekip oluşturuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala