bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,152.92 1.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,084.21 0.26%
bnb
BNB (BNB) $ 555.52 0.88%
solana
Solana (SOL) $ 137.46 2.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.495866 1.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453924 0.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163051 6.95%

BitMix Kripto Para Yatırımcılarına Gizlilik Sunuyor

bitmix kripto para yatirimcilarina gizlilik sunuyor

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bitmix.Biz, gizlilik ve anonimlik sağlayan bir Bitcoin karıştırma (mikser) hizmetidir. Dijital varlıkların anonim kalmasını sağlayan BitMix.Biz, aynı zamanda son derece kolay bir kullanıma sahiptir.

Söz konusu anonimlik, akla kara para aklama, uyuşturucu ve darknet gibi bazı yasa dışı unsurlar getirebilir. Fakat BitMix.Biz, bu tip kullanım durumlarına sahip değildir. Sistem sizlere sadece anonim kalma fırsatı sunmaktadır. Yani BitMix için yasal bir hizmet dememiz mümkün olacaktır. Sistem, siber saldırılara, Chainalysis gibi veri takip platformlarına karşı da ciddi bir koruma sağlar.

Bilindiği üzere günümüzde kripto para sektöründe sıklıkla hack saldırıları görüyoruz. Misal bir hacker, kripto para borsasına saldırdı diyelim. Saldırgan buradaki KYC/AML kuralları nedeniyle sizin hem kişisel bilgilerinizi edinebilir hem de cüzdanınızla alakalı verileri ortaya çıkarabilir. Bu da sizi savunmasız bırakır. Fakat Bitcoin mikseri sayesinde bu gibi durumlardan rahatlıkla kurtulmanız mümkün olmaktadır. BitMix de sizlere tam olarak bunu sağlar.

BitMix Neler Sağlar?

Dil desteği geniştir: İngilizce, Rusça, Hintçe, Portekizce, Çince, Korece, Endonezyaca, Almanca, Hollandaca ve Lehçe olmak üzere on dil desteği vardır.

Farklı tarayıcılar kullanılabilir: BitMix’e TOR aracılığıyla erişmek mümkündür.

Minimum miktarlar: Daha düşük miktarları karıştırmanıza izin verir (minimum 0,005 BTC gibi).

Ücret belirleme: %0,4 ile %4 arasında özel bir ücret belirleyebilirsiniz. Bu saldırganların bakiyenizi bilme ihtimaline karşı önlem almanızı sağlar.

Desteklenen kripto para birimleri: BitMix, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Dash’i (DASH) desteklemektedir.

Randomizasyon desteği: Mikserden geçirilerek karıştırılan para biriminizi tek bir işlem yerine parçalar halinde gönderen randomizasyon özelliği içerir.

Yazılım desteği: NoJS, Clearnet ve Tor sürümlerinde kullanılabilir.

Anında transfer: İşleminizin onaylanmasının hemen ardından kripto paralarınız anında adresinize gönderilir.

Anonimlik: BitMix.Biz, size anonim kalma şansı vermektedir. Anonimlik ve gizlilik bu hizmetle sağlayacağınız en önemli şey olacaktır.

Kilitleme hizmeti: Bize göndermiş olduğunuz bir önceki kripto paralarınızı asla yeniden almamak için ilk işlem sonrasında size kod sunarız. Bu anonimlik için gereklidir.

Üstün performans: İşlem performansınızdan maksimum verim elde etmek için çeşitli detaylar vardır. Bu detaylar otomatik ve manuel ayarlardır. Bunlarla dilediğiniz gibi ayarlama yapabilirsiniz.

Davet sistemi: Sisteme kişi davet ettikçe, bonus kazanırsınız.

API desteği: Projedeki müşterilerinize karıştırıcıdan geçmiş paralar sağlayabilmek için API’yı projelere ekleyebilirsiniz.

Onay mektubu: Kripto paralarınıza yapılacak karıştırma işlemi için göndermeniz gereken adres size verildiği zaman bu adresin gerçekten de sunucu tarafından oluşturulduğunu gösteren dijital imzalı bir onay mektubunu sizlere yolluyoruz.

BitMix Size Yardımcı Olur

BitMix size herhangi bir saldırı durumunda açığa çıkmamanızı sağlama konusunda yardımcı olur. Örneğin geçtiğimiz aylarda bilindiği üzere Ledger bir saldırıya uğradı ve kişilerin adres bilgilerinden telefon bilgilerine kadar birçok şeyleri açığa çıktı. Neyse ki cüzdan adresleri, anahtar kelimeler gibi bilgiler sızmadı ama bu gibi sızma durumlarında büyük sıkıntılar yaşanabilirdi. İşte tam olarak bu risklere karşı BitMix, sizi korumaktadır. BitMix ile kripto paralarınızın takip edilmesini ve cüzdan bilgilerinizin açığa çıkmasını engelleyebilirsiniz.

Örneğin x kripto para borsası hacklendi diyelim. Bilgiler, cüzdanlar ve cüzdanda ne kadar kripto para olduğuna dair her şey öğrenildi. Siz de direkt olarak kripto paranızı başka bir cüzdana attınız. İşte bu durumda takip edilme riski artmaktadır. Ama BitMix gibi bir mikser kullanma durumunuzda izinizi kaybettirebilir ve olası saldırılardan korunabilirsiniz.

BitMix Nasıl Kullanılır?

BitMix, kripto para birimlerinizi basit bir çevrimiçi form aracılığıyla karıştırmanıza olanak tanır. BitMix’i kullanmak için şu adımları uygulamak gerekir:

  1. Öncelikle BitMix’in resmi web sitesine girdiğinizden emin olun.
  2. Daha sonra mikser kullanmak istediğiniz kripto parayı seçmelisiniz.
  3. Karıştırma için gerekli olan bilgileri doldurmalısınız. Bı bilgiler arasında hedef adres, fee, yüzde dağılımı, benzersiz kod, gecikme, karışım gücü gibi detaylar yer almaktadır.
  4. Hizmet işleminizi yapılandırdıktan sonra, hizmetin hüküm ve koşullarını kabul etmeniz ve ardından “Start Mixing” butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Tüm bu işlemler sonrasında kripto para birimlerinizi geri aldığınızda, elde edilen gizlilikten emin olabilirsiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala