bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,661.93 2.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,554.41 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 582.39 1.75%
solana
Solana (SOL) $ 185.22 0.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.634214 2.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652939 2.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217253 17.51%

Bitmark NFT Odaklı Cüzdanı Autonomy’yi Başlattı

Bitmark NFT Odakli Cüzdani Autonomyyi Başlatti

Blockchain projelerinin sayısı ve gelişimi ile birlikte rekabet hızla artıyor. Birçok proje yeni ürünlerini piyasaya sürerken rekabette geri kalmamak için uğraşıyorlar. Bu projelerden birisi olan Bitmark her ne kadar adını pek duyurmasa da yeni NFT cüzdanı ile bunu değiştirmeyi hedefliyor.

Bitmark NFT Odakli Cüzdani Autonomyyi Başlatti 1

Bitmark’ın Sanat Odaklı NFT Cüzdanı Autonomy Piyasaya Sürüldü

NFT sektörü günümüzde altın çağını yaşamıyor. Özellikle 2021’in sonu ve 2022’nin başındaki yükseliş ivmesini kaybeden NFT sektörü, yaşanan son piyasa düşüşü ile birlikte oldukça büyük kan kaybı yaşadı. Ancak sektörel anlamda gelişim tüm hızıyla devam ediyor. Birçok önemli şirket marka başvurularında bulunup alandaki yatırımlarını artırırken piyasadaki ürünlerin sayısı da artıyor.

Adına pek aşina olmadığımız projelerden şirketlerden biri olan Bitmark, kullanıcıların faaliyetlerini ve varlıklarını korurken işbirliği yapmalarını sağlayan kriptografik ürünler geliştirmeyi hedefliyor. Şirketin son ürünü olan NFT odaklı cüzdan Autonomy ise sanat dünyasını hedef alıyor.

Mobil bir cüzdan olan Autonomy, ilk olarak 2021’in ikinci yarısında duyurulmuştu. Proje sanatsal NFT’lerini saklamak isteyen kullanıcıları hedefliyor. Etheruem ve Tezos Blockchain ağın yer alan NFT’leri saklayabilen Autonomy, kendisini dünyanın ilk ve tek dijital sanat cüzdanı olarak tanımlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala