bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,586.30 3.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.36 1.98%
bnb
BNB (BNB) $ 598.73 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 151.75 3.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528276 3.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47503 6.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152629 5.52%

Bithumb Yöneticisi Soruşturma ile Karşı Karşıya

bithumb sahibi icin tutuklama emri cikarildi

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Bithumb’a yönelik soruşturmalar artmaya devam ediyor. Kripto para borsası Bithumb’ın sahibi olan Kang Jong-Hyeon hakkında tutuklama emri çıkarılmıştı. Güney Kore’nin en büyük kripto borsası Bithumb’un şüpheli gerçek sahibi, zimmete para geçirme suçlamasıyla tutuklanmıştı. Bu kez Bithumb’ın holding şirketinin CEO’su Lee Sang-jun’u platformda belirli kripto para birimlerini listeleyerek rüşvet verdiği iddiasıyla soruşturma ile karşı karşıya.

Bithumb Yöneticisi, Kripto Sistelemesinde Soruşturma Altında

Seul Güney Bölge Savcılığı, Güney Koreli savcıların, yerel kripto para borsası Bithumb’ın holding şirketinin CEO’su Lee Sang-jun’u platformda belirli kripto para birimlerini listeleyerek rüşvet verdiği iddiasıyla soruşturduğunu söyledi.

bithumb yoneticisi sorusturma ile karsi karsiyat

Seul Güney Bölgesi savcılarının bu ayın başlarında Bithumb Holdings’e ve Lee’nin özel konutuna baskın düzenlediğini söyledi. Ofis, baskının ne zaman gerçekleştiği ve Lee’nin nerede olduğu gibi soruşturma hakkında daha fazla ayrıntı vermeyi reddetti. Soruşturma, Bithumb yöneticilerine karşı biriken suçlamaların listesine eklendi.

Savcılar, ülkenin ticaret hacmine göre üçüncü en büyük kripto borsası olan Coinone’nin eski bir çalışanının da belirli kripto para birimlerini listelemek için rüşvet aldığı iddiasıyla soruşturulduğunu söyledi. Ofis, Güney Kore gizlilik yasalarını gerekçe göstererek kişinin tam adını vermeyi reddetti.   

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala