bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,302.76 0.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,204.92 0.35%
bnb
BNB (BNB) $ 608.81 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 156.83 1.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.554209 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504952 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160607 0.35%

Bithumb, Doğrulanmamış Özel Cüzdanlara Karşı Önlem Alıyor

bithumb dogrulanmamis ozel cuzdanlara karsi onlem aliyor 2

Güney Kore merkezli kripto para borsası Bithumb, 27 Ocak’tan itibaren kullanıcıların kripto varlıklarını doğrulanmamış özel cüzdanlara çekmelerine izin vermeyecek. Borsa kullanıcılara kimlik doğrulaması yapabilmeleri için iki gün süre verildi.

Bithumb Doğrulanmamış Cüzdanlar için Kullanıcılara İki Gün Süre Verildi

Kripto para borsası Bithumb, doğrulanmamış cüzdanlara para çekmeyi yasakladı. Daha önce benzer şekilde bir politika benimseyen Coinone da doğrulanmamış harici cüzdanlara para çekme izni verilmeyeceğini duyurmuştu.

bithumb dogrulanmamis ozel cuzdanlara karsi onlem aliyor

Bithumb borsasının yeni politikası, kullanıcıların sadece kendi özel cüzdanlarını kaydedebileceklerini belirtiyor. Kullanıcıların kayıt işlemini tamamlamak için ek olarak bir kimlik doğrulaması yapması gerekiyor.

Bunun yanında Upbit ve Korbit borsaları da bu politika izinden gidiyor. Ancak Upbit ve Korbit borsaları henüz kişisel kripto cüzdanlarıyla ilgili herhangi bir politika değişikliği yayınlamadı. Ayrıca Güney Kore hükümetinin tüm borsaların bu politikaları benimsemesini gerekli görüyor. Bu nedenle borsaların 25 Mart’a kadar bu politikaları belirlemesi gerekecek.

Son olarak hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz haftalarda Bithumb, Asya ülkesindeki rakipleriyle rekabet edebilmek için NFT pazaryerini başlatacağını duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala