bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,256.68 0.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,024.71 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 542.49 1.09%
solana
Solana (SOL) $ 133.29 1.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.491925 1.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446118 0.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146425 3.79%

BitGo, NFT Cüzdanı ve Güvenli Saklama Hizmeti Sunuyor

bitgo nft cuzdani ve guvenli saklama hizmeti sunuyordf

NFT sektörü hızlı bir şekilde büyümeye devam ederken, birçok farklı alandan şirket NFT sektöründe yaptığı çalışmaları ile gündeme gelmek istiyor. Son olarak dijital varlık saklama, güvenlik ve likidite hizmetleri sağlayıcısı BitGo, kurumlara yönelik yeni bir NFT sıcak cüzdan ve saklama çözümünü başlattı.

BitGo’dan NFT Cüzdanı ve Güvenli Saklama Hizmeti

Kripto şirketi BitGo, kurumlara yönelik yeni bir NFT sıcak cüzdan ve saklama çözümünü piyasaya sürüyor. Şirket bu konu hakkında yaptığı açıklamada, pazar yerlerini, perakende platformlarını ve NFT portföy sahiplerini hedefleyen hizmet, BitGo‘nun 700 kurumsal müşterisinin NFT‘leri güvenli bir şekilde almasını, tutmasını ve göndermesini sağlayacak.

bitgo nft cuzdani ve guvenli saklama hizmeti sunuyorfsdf

BitGo CEO’su Mike Belshe konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

NFT alanı, artan kullanım durumları ve uygulamaları ile birlikte geçen yıl büyük bir büyüme kaydetti. Daha fazla inşaatçı gerçek dünya sorunlarını çözüyor ve daha fazla yatırımcı katılıyor. Eksik olan, bu dijital varlıkları ve sahiplerini koruyacak kurumsal altyapıdır.

Son olarak hatırlatmak gerekirse MetaMask, firmaların uyumluluk gereksinimlerini karşılamalarına yardımcı olmak için BitGo ile el sıkışmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala