bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,595.31 0.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,167.05 1.28%
bnb
BNB (BNB) $ 616.23 3.29%
solana
Solana (SOL) $ 147.75 0.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530231 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474008 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152333 0.42%

BitGive, COVID ile Mücadele Eden STK’ların Bitcoin (BTC) Bağışlarını Koruyacak

9 Bitcoin Mobil Transfer Bantsız 1280x640

Kripto para birimi tabanlı bir hayırseverlik şirketi ve kar amacı gütmeyen kuruluş BitGive, platformunu API aracılığıyla sıcak cüzdan hizmetleri ve hırsızlığa karşı sigorta sağlayan BitGo ile entegre etti.

BitGo’nun cüzdan teknolojisi, iki yeni STK -Save The Children México ve Wild Tomorrow Fund- ile ortaklık başlatırken, BitGive’in bağış izleme platformu GiveTrack ile doğrudan entegre olacak.

İki kampanya, çoklu imzalı güvenlik, çok kullanıcılı politika kontrolleri ve en katı endüstri standartlarına uyan gelişmiş güvenlik yapılandırmalarını içeren, barındırılan bir cüzdan çözümü tarafından desteklenecek.

STK ortakları artık başlatılan her hayır kampanyası için bireysel Bitcoin ve kripto cüzdanları oluşturabilir ve bunları doğrudan BitGive’ın GiveTrack platformundan gerçek zamanlı olarak bağışların tam kontrolü ve görünürlüğü ile donatabilir.

BitGive’ın kurucusu ve yönetici direktörü Connie Gallippi, entegrasyon hakkında şunları söyledi:

“Kripto para biriminde bağış yapmak hala yeni ortaya çıkan bir kavram. Bu nedenle, özellikle kurumlar ve hayırseverler için düzenleyici engellerin üstesinden gelmek ve uygun kaynakları bulmak zor olabilir.”

STK’ların “esnek ve kullanıcı dostu çözümler sunan güvenilir ortaklarla” çalıştığını ekledi.

COVID’den Etkilenen Bölgeler Yararlanacak

Ortaklığın iki yararlanıcısı Save the Children Mexico ve Wild Tomorrow Fund. İlki, COVID-19 yardım kampanyasını geçen hafta GiveTrack’te başlattı.

Save The Children Meksika, ihtiyaç duyulan alanlarda beslenme yemekleri ve hijyen kitleri tedarik edecek. Bu arada, Wild Tomorrow Fund aynı anda Güney Afrika’nın kırsal topluluklarındaki yoksullukla mücadele etmek için BitGive ile acil açlık yardım kampanyasını başlatıyor.

Tüm ortaklara, parola yönetimi ve genel bakım hakkında bilgiler de dahil olmak üzere kendi BitGo hesaplarını ve cüzdanlarını kurmaya yönelik bir talimat sayfası sunulur. Yeni başlayanları kapsamlı bir şekilde asimile etmek ve kripto benimseme engellerini en aza indirmek için BitGive ekibinden ek destek sunulur.

GiveTrack ayrıca bağışçıların bağışlarında tam şeffaflığa sahip olmalarına ve Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash ve diğer büyük ERC-20 token’ları da dahil olmak üzere, birçok kripto para biriminin katkısına olanak tanır.

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini kullanmanın en büyük ve belki de abartısız faydalarından biri, devletsiz işlem değeridir. Ancak velayet hala zahmetli. Kripto para birimleri, fon kaybını önlemek için kişinin anahtarlarını korumanın insafına kalır, ancak her kişi/ varlık bu konuda yeterince donanımlı değildir.

Bir tartışmalı nokta oluştururken, güvenilir saklama görevlileri bu konuda yardımcı olur ve firmaların anahtar koruma yerine işlerine kaynak harcamasına izin vermek için kripto para birimlerini korur.

Küresel bir pandemi (devam eden koronavirüs) gibi zamanlar, endüstrinin parlaması ve sınırsız anlatı için bir savaş testi sunması için bir şans sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala