bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,124.91 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.58 3.19%
bnb
BNB (BNB) $ 549.03 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.41 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499057 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456549 3.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150052 3.25%

Bitget’ten Traderlar için İşe Alım Fırsatı

Bitgetten Traderlar için İşe Alim Firsati

Dünyanın lider kripto Borsası Bitget, traderlar için iş ilanı açtı. Amiral gemisi tek tıkla copy-trade ürünüyle elit traderların işlemlerini anında kendi işlemlerinize uygulamanızı sağlayan Bitget, yeni yıldız traderlara kapısını açıyor. Social Trading’in en popüler ürünlerinden Copy Trade ile yıldız traderlar, takipçileriyle beraber işlem yapma fırsatı bulacak. Bunun yanında copy trader olmaya hak kazananlar, takipçilerinin elde ettiği karlardan komisyon kazanma şansını elde edecek, ekstra öncelikler ve ödüller kazanacaklar.

Bitget tarafından yapılan açıklamada “Copy-Trade kullanıcılarının sayısındaki artış ve gelecek vaat eden traderlara yeteneklerini göstermelerini sağlamak için bir Yıldız Trader İşe Alım Programı başlatıyoruz. Sevgili traderlar, lütfen bize katılın ve Copy-Trade ürünümüzün faydalarından beraber faydalanalım! Programa katılan her trader ekstra önceliklere ve ödüllere sahip olacak” dendi.

Piyasaya hakim, profesyonel alım-satım stratejileri olan, başarılı trade sonuçlarına sahip ve kripto piyasasında aktif olan tüm traderların program için uygun olduğu ayrıca belirtildi.

Yıldız Copytrader olmaya hak kazanacak traderlar, takipçilerinin elde ettiği karlardan yüzde 8 komisyon kazancaklar. Bunun yanında 50 USDT deneme fonu ve 1.000 adet üzerinde Bitget’in kendi tokenı olan $BGB kazanma şansları olacak. Ay içerisinde ilk 20’ye giren copytraderlar Bitget’ten exclusive hizmetler almanın yanında bir token paketi ve 500 USDT ödül de kazanacaklar.

Bitget, halihazırda dünyanın en büyük copy-trade kripto platformu olma özelliğini koruyor. Bitget’in 27.000’den fazla copytraderı var ve bu traderlar 1 milyar dolardan fazla hacim yapmış durumdalar. Copytrade ürünü sayesinde kullanıcılar 20 milyon dolardan fazla kar etti. Yıllık ortalama karlılık ise yüzde 360’ı geçmiş durumda.

Siz de yıldız trader olmak istiyorsanız hemen tıklayın ve Bitget’in muhteşem Copy-Trade dünyasında yerinizi alın!

Detaylı bilgi için: https://www.bitget.com/tr/copyTrade

 Bitget Hakkında

2018 yılında kurulan Bitget, dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biridir. Şu anda dünya çapında 50’den fazla ülkede iki milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Bitget, 20’den fazla ülkeye yayılan 500 kişilik bir iş gücüyle 2021’de merkezi olmayan finansı teşvik etme misyonunu hızlandırdı.

Bitget’in Haziran 2019’da kripto türevleri pazarındaki resmi lansmanından bu yana, platform artık dünyanın en büyük kripto copy trade ve türev borsalarından biri haline geldi ve hacme göre türev ticareti için CoinMarketCap ve CoinGecko tarafından küresel olarak ilk beşte yer alıyor. Öncü kripto borsası olarak, insanların sosyal tradingle bağlantı kurma ve ticaret yapma şeklini dönüştürmeye odaklanıyor. Amiral gemisi ürünü Tek Tıkla Copy Trade, sosyal tradingde bir öncü ve dünya çapında kripto türevleri traderları için yeni bir deneyim yaratarak, yaklaşık bir milyon takipçisi olan 27.000’den fazla profesyonel traderı bir araya getirmiştir.

‘Better Trading, Better Life’, felsefesine sıkı sıkıya bağlı kalarak, Bitget, Web2 ve Web3’ü aşan, CeFi ve DeFi’yi birbirine bağlayan ve geniş bir köprü ile sonuçlanan portal olmayı hedefleyerek, global olarak kullanıcılara kapsamlı ve geniş kripto ağına güvenli ticaret çözümleri sağlamayı taahhüt eder. Eylül 2021’de Bitget, dünyaca ünlü futbol takımı Juventus’un ilk forma partneri ve kısa süre sonra PGL Major’ün resmi espor kripto partneri olarak sponsorluğunu duyurdu. Önde gelen espor organizasyonu Team Spirit ve Türkiye’nin önde gelen ve köklü futbol kulübü Galatasaray ile ortaklıklar da 2022’nin başlarında duyuruldu.

Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin:

Resmi website: Bitget.com

Telegram: https://t.me/bitgetturkiye

Twitter: https://twitter.com/bitgetturkey

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bitget-global/

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala