bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,661.93 2.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,554.41 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 582.39 1.75%
solana
Solana (SOL) $ 185.22 0.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.634214 2.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652939 2.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217253 17.51%

Bitget’te Sıfır Ücret ile Spot İşlem ve 1 Milyon BGB Özel Bonusu (Sponsorlu)

Bitgette Sifir Ucret ile Spot Islem ve 1 Milyon BGB Ozel Bonusu Sponsorlu

Lider global kripto borsası Bitget, tüm spot işlem çiftleri için Sıfır İşlem Ücreti kampanyasını duyurdu. Bu kampanya ile birlikte Bitget, hem sadık kullanıcılarını ödüllendirmeyi hem de yeni kullanıcılarını sıfır işlem ücreti ile kripto işlemi yapmaya teşvik etmeyi amaçlıyor.

BITGET’E HEMEN ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN!

6 Eylül’den itibaren Bitget kullanıcıları, tüm spot işlemlerde Sıfır İşlem Ücretinin keyfini çıkaracaklar. Sıfır İşlem Ücreti kampanyası bir dizi özel bonus ödülüyle de beraber geliyor. Popüler kriptoları %50 indirimle satın alma fırsatı, airdrop’lar ve bir milyon BGB’lik ödül havuzu da dahil olmak üzere birçok ekstra fırsat sıfır işlem ücretiyle Bitget’te yerini alacak. Spot işlem yapanların, piyasadaki gerileme sırasında yatırım getirilerini artırmaya yardımcı olmak için tasarlanmış bu avantajlardan yararlanmak için işlem yapmaları ve fırsatları yakalamaları yeterli!

  • 500 USDT spot işlemi yap, 1.000.000 BGB bonusu paylaş
  • Bitget Launchpool ile BGB stake et, 150.000 XRP ödül havuzunu paylaş
  • %50 indirimle Ethereum al
  • %100 APY’ye varan yüksek getirili esnek birikim
  • 30.000 USDT üstü kripto yatıranlara ücretsiz VIP üyeliği

BITGET’E ŞİMDİ ÜYE OLUN, FIRSATLARI KAÇIRMAYIN!

Bitget’in Yönetici Direktörü Gracy Chen, “Kriptodaki gelişmeler daha fazla ana akım izleyici kitlesine görünürlüğünü hızlandırdıkça, Bitcoin ve Ethereum gibi coinlerin potansiyellerinin farkına varıyor. Portföyleri çeşitlendirmeye ve yükselen enflasyona karşı korunmaya hizmet ediyorlar. Dalgalı piyasalarda bile yatırımcıların kripto para birimine ilgisi çok yüksek. Bitget, alım satım ücretlerini ortadan kaldırarak ve HODL etmek, alım satım yapmak veya kazanmak için özel teşviklere öncülük ederek, yalnızca yüksek alım satım hacmine sahip profesyonel yatırımcılara fayda sağlamayı değil, aynı zamanda piyasaya yeni girenlere pazara girmenin ve ondan yararlanmanın bir yolunu sunmayı amaçlıyor.”

Bitget, finansal girişime büyük önem veriyor. Sıfır Ücret ile İşlem, dünyanın finansal bağımsızlığını artırmak amacıyla Bitget’in yatırımcılara fayda sağlamak ve onları korumak için yaptığı girişimlerden biri. Bitget’in İtalyan futbol kulübü Juventus FC, e-spor turnuvası organizatörü PGL ve diğerleri ile olan sponsorlukları, borsanın Web 3 ve daha geniş alanlar arasındaki boşluğu kapatmaya olan bağlılığını vurguluyor.

Bitget, yatırımcılarının varlıklarını koruma çabalarının yanı sıra, güvenlik endişelerini gidermek ve yatırımcılarının güvenini yeniden inşa etmek için yakın zamanda 200 milyon ABD Doları tutarındaki acil durum rezervi olan Bitget Koruma Fonu’nu da başlattı.

Gracy, “Her şeyden önce, bu kampanya Bitget’in finansal katılım vaadini vurguluyor. Sağlam bir platform, rekabetçi ücretler ve kripto para birimindeki güvenlik endişelerini ele alan Bitget Koruma Fonumuzla, finansal bağımsızlık hedefi olan herkes için kriptoyu erişilebilir hale getiriyoruz. Sonuç olarak, platformumuz yatırımcılara ticaret planlarını iyileştirmeleri ve risklerden korunmaları için birden fazla yol sunuyor.” açıklamasını ekledi.

Bitget’e hemen üye olmak için tıklayın.

Sıfır Ücret ile İşlem kampanyası hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala